Rio de Janeiro bőrönd olimpia 2016 olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég időigényes feladat várt a közel 200 brit olimpikonra, miután hazarepültek Rióból. A repülőtéren ugyanis azzal szembesültek, hogy a piros egyenbőröndjeik közül meglehetősen nehéz kibogozni, hogy melyiknek ki a gazdája. Még szerencse, hogy a humoruk kimentette őket ebből a stresszes helyzetből!

Ha egy sportoló kijut egy világversenyre, minden esetben kap egy formaruhát, amihez a brit olimpikonok esetében

egy piros egyenbőrönd is járt.

Nos, a londoni repülőtéren óriási káoszt okoztak a táskák, mivel a sportolóknak nagyjából 200 darab közül kellett kiválasztaniuk a sajátukat.

"A piros az enyém!" - posztolta vidáman az ezüstérmes szörfös, Nick Dempsey.

"Remekül érezzük magunkat... Találd meg a csomagodat" - írta a tornász Becky Downie.

"Nem látta valaki a piros táskámat?" - érdeklődött Alex Gregory.

Kiderült, hogy többször is megerőszakolták a kétéves kislánythttp://www.life.hu/news/20160825-nem-csupan-egyszer-hanem-tobbszor-is-megeroszakoltak-a-keteves-kislanyt.htmlA megerőszakolt kétéves kislány ügyében indított nyomozás során újabb részletekre derült fény: a vallomások és szakértői vélemények szerint a gyermeket többször is megerőszakolták, ám azt még mindig nem tudni, ki tette, hiszen a kislány testében nem találtak DNS-t, ami leleplezhetné az elkövetőt. A nyomok szerint ugyanis egy eszközzel követhették el az erőszakot. NewsThinkstockSomló Tamás özvegye: "Az LGT-n kívül senkinek sincs joga LGT-koncertet hirdetni!"http://www.life.hu/news/20160824-somlo-tamas-ozvegye-kiakadt-mikor-megtudta-hogy-valaki-somlo-ta-mas-em-lekkoncertet-szervez.htmlSomló Tamás családjának tudta nélkül, egy LGT-koncertet harangoztak be Hajdúböszörményben, ezek után nem csoda, hogy az énekes volt párja, és a zenekar tagjai ki­akadtak. News--Egy késsel akarták megállítani a budapesti buszt - Videó!http://www.life.hu/news/20160817-hihetetlen-kessel-fenyegettek-meg-egy-budapesti-buszsofort.htmlÁprilis óta nem találja a rendőrség azokat a fiatalokat, akik a BKK egyik járatán készült felvételen láthatók: az ismeretlenek késsel fenyegettek meg egy buszsofőrt. News--Elképesztő! Kizavarták a burkinit viselő nőket egy németországi fürdőbőlhttp://www.life.hu/news/20160816-kizavartak-a-burkinit-viselo-noket-egy-nemetorszagi-furdobol.htmlA burkini, azaz az egész testet elfedő muzulmán női fürdőruha viselése miatt küldtek ki egy családot egy németországi fürdőből. Az eset óriási felháborodást váltott ki. NewsElképesztő óvintézkedések: lezárták a Sziget légteréthttp://www.life.hu/news/20160810-elkepeszto-ovintezkedeseket-leptettek-ervenybe-es-lezartak-a-sziget-legteret.htmlAz idei Sziget fesztiválra a szervezők példátlan óvintézkedésekkel készültek, többek között lezárják a Sziget légterét is. Ezzel azt akarják elérni, hogy a fesztivál legyen Európa legbiztonságosabb helyszíne. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoA 2 éves kislány egy teadélutánnal lepte meg a rendőrt, aki megmentette az életéthttp://www.life.hu/news/20160805-a-keteves-kislany-egy-teadelutannal-lepte-meg-a-rendort-aki-megmentette-az-eletet.htmlEgy évvel ezelőtt Rowlett nyomozó a halál markából rántotta ki az akkor egyéves Bexley-, aki egy lenyelt érmétől fulladni kezdett. Ám úgy tűnik, hogy a kislány őrangyala nem aludt, ugyanis az arra járőröző rendőr, - amint a testére szerelt kamera felvétele is bizonyítja - megmentette az életét. Most, egy évvel később a kislány hálából egy teadélutánt rendezett a férfinak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.