Kiderült, hogy többször is megerőszakolták a kétéves kislányt

Forrás: Thinkstock -
erőszak bántalmazás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megerőszakolt kétéves kislány ügyében indított nyomozás során újabb részletekre derült fény:  a vallomások és szakértői vélemények szerint a gyermeket többször is megerőszakolták, ám azt még mindig nem tudni, ki tette, hiszen a kislány testében nem találtak DNS-t, ami leleplezhetné az elkövetőt. A nyomok szerint ugyanis egy eszközzel követhették el az erőszakot.

Míg a kislány szülei előzetesbe kerültek, addig a gyermek ideiglenes nevelőszülőkhöz került. A Blikk kiderítette, hogy bár eleinte a gyanúsítottak hallgattak, később a gyerek édesanyja beismerő vallomást tett.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A lap információi szerint a nő tagadta, hogy a megerőszakoláshoz köze lenne, azt azonban elismerte, hogy nem figyelt oda kellőképpen két gyermekére és

alkalmanként drogot is fogyasztott.

A nő azt is hozzátette, hogy élettársa vigyázott a gyerekekre, a férfi azonban a nőre próbálja hárítani a felelősséget, és azt állítja, hogy nem tudja, hogy ki járhatott a lakásban a borzalom idején.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Mint arról beszámoltunk, június 22-én az előzetesbe került férfi felügyelete alatt voltak a gyerekek, amikor egy ismeretlen ember szexuálisan bántalmazta a kétéves kislányt. A gyerek sérüléseit az anya vette észre, de nem tulajdonított neki nagyobb jelentőséget. A kislányt bevitte a Fővárosi TEGYESZ Kmetty utcai Gyermekotthonba, ahol nem kért segítséget, meg sem említette, hogy bármi gond lenne a kislánnyal. Az otthonban viszont észrevették a gyerek sérüléseit az esti fürdetésnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.