Kivételes alkalom! Szuper cuccokhoz juthatsz a hétvégén!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fashion week bolhapiac piac Erzsébet tér régiség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újragondolt antik, kézműves, retro és dizájn termékek, valamint bolhapiac is várja az érdeklődőket vasárnap a budapesti Erzsébet téren a Piacok napja rendezvényen.

A budapesti Erzsébet téren bemutatkozik több már jól működő, de tematikájában markánsan elkülönülő budapesti piac: a Divat Placc by Night magyar tervezők munkáival, az Antik Placc régi, felújított és átalakított tárgyakkal, míg a Nagy Budapesti Kultúrzsibi bolhapiaccal várja az érdeklődőket. Emellett a Segítő Vásár program keretében a fogyatékossággal élő emberek által készített kézműves és dizájntermékeket kínáló civil szervezetek is jelen lesznek az eseményen. Az eseményt utcazene is kíséri, a Nemadomfel Együttes játszik.

Illusztráció Fotó: Szabó Gábor - Origo


A Piacok napja esemény része a már korábban indult Kezdjetek szeretni elnevezésű programnak, amelynek alapvető célja, hogy elinduljon egy olyan társadalmi szemléletformálás, amely előterébe helyezi az emberi kapcsolatok minden fronton történő megerősítését.

A rendezvény egyben jótékonysági esemény is, a befolyt összeget a Nem Adom Fel Alapítvány a fogyatékos emberek közreműködésével működtetett, integrált kávézó és közösségi tér melegkonyhai szolgáltatásának kialakítására fordítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.