Tragédia! Repülőgép-balesetben hunyt el az ismert tévésztár

halál baleset műsor Darrell Ward
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
52 éves korában meghalt Darrell Ward, akit a magyar nézők is ismerhettek az Ice Road Truckers című realityből.

A férfi éppen egy texasi kamionos show-ról tartott a montanai Missoulába, hogy elkezdje új dokusorozata felvételét, amikor a gépe lezuhant, ő pedig életét vesztette a másodpilótával együtt. A baleset körülményeit még vizsgálják a hatóságok.

Ward a History itthon Kamionnal a jégen át és Jéglovagok címmel is adott realityjében, az Ice Road Truckers-ben szerepelt a hatodik szezontól kezdve, a jelenlegi, tizedik évadban is láthattuk még. A műsor merész kamionosokat mutat be, akik jobbára befagyott vizeken keresztül szállítják az árujukat Kanada északi részén.

Így kért segítséget a lány, akit az ISIS elrabolt - videóhttp://www.life.hu/news/20160826-nyilvanossagra-hoztak-a-videot-melyben-kayla-mueller-az-isis-tusza-segitseget-ker.htmlAz amerikai segélymunkást, Kayla Muellert 2013-ban ejtette túszul az Iszlám Állam dzsihadista szervezet. Két évvel később Barack Obama is megerősítette: a lány meghalt. NewsOrigoHárom hegymászó halt meg az Olasz-Alpokban: Nyolcszáz métert zuhantakhttp://www.life.hu/news/20160828-nyolcszaz-metert-zuhant-harom-hegymaszo-az-olasz-alpokban.htmlHalálos balesetet szenvedett vasárnap kora reggel három svájci hegymászó az észak-olaszországi Aosta-völgyben. 800 métert zuhantak a mélybe – jelentette az olasz média. News--Részegen akartak Glasgowból New Yorkba repülni a United Airlines pilótáihttp://www.life.hu/news/20160828-a-united-airlines-pilotai-reszegen-akartak-glasgowbol-new-yorkba-repulni.htmlŐrizetbe vették a United Airlines két pilótáját, mert a gyanú szerint ittasan akartak elindulni egy 141 utast szállító repülőgéppel.News--Somló Tamás özvegye: "Az LGT-n kívül senkinek sincs joga LGT-koncertet hirdetni!"http://www.life.hu/news/20160824-somlo-tamas-ozvegye-kiakadt-mikor-megtudta-hogy-valaki-somlo-ta-mas-em-lekkoncertet-szervez.htmlSomló Tamás családjának tudta nélkül, egy LGT-koncertet harangoztak be Hajdúböszörményben, ezek után nem csoda, hogy az énekes volt párja, és a zenekar tagjai ki­akadtak. News--Nagy bajban van Ryan Lochte - szponzorai is elpártolnak tőlehttp://www.life.hu/news/20160822-ryan-lochte-uszoval-tobb-ceg-is-felbontotta-a-szerzodeset.htmlA néhány nappal ezelőtti botránya óta áll a bál Ryan Lochte körül. News--Kiderült! Ilyen cellában élt egy ideig Ambrus Attilahttp://www.life.hu/news/20160823-ambrus-attila-egy-evet-toltott-a-plexitomlocben-most-kiderult-a-dolog.htmlA Viszkis szerint azért kerülhetett a szuper cellába, mert sikeres szökése, majd elfogása után újabb menekülési terven agyalt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.