Gyíknyelvvel él a fiatal lány: a szemét is meg tudja nyalni

Forrás: NORTHFOTO -
leghosszabb nyelv nyelv nyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan nem tudod Gerkary Brach után csinálni azt, amit ő tud. A lány olyan hosszú nyelvvel jött a világra, hogy még szinte a szemöldökét is meg tudja igazítani vele.

Nem nagyon veszi ugyan hasznát Gerkary Brach különleges tulajdonságának, de az biztos, hogy kilóg az átlagemberek sorából, ugyanis valószínűleg az övé a leghosszabb nyelv a világon. Így olyan dolgokra képes, amikre más nem.

Forrás: NORTHFOTO

A legtöbb embernek még az is problémát okoz, hogy nyelvével elérje az orrát, de ez a fiatal lány a szemgolyóját, a fülcimpáját, de még a könyökét is meg tudja nyalni. Nyelve több mint 11 centiméter hosszú!

Forrás: NORTHFOTO
Kilencedszer sem sikerült: Nem szabadulhat Lennon gyilkosahttp://www.life.hu/news/20160830-kilencedszer-is-megtagadtak-john-lennon-gyilkosanak-szabadlabra-helyezese.htmlNew York állam illetékes hatósága kilencedszer is elutasította John Lennon gyilkosa, a 61 éves Mark Chapman kérelmét, hogy feltételesen szabadlábra helyezzék.NewsElő az esernyőkkel! Leszakad az ég a következő órákbanhttp://www.life.hu/news/20160830-valtozas-az-idojarasban-hatalmas-eso-jon-a-kovetkezo-orakban.htmlA jó időt egy kisebb hidegfront szakítja félbe, mely több helyen erős széllökésekkel és felhőszakadásokkal érkezik. News--A Dunába fulladhatott az eltűnt magyar zongoristahttp://www.life.hu/news/20160830-dunaba-fulladhatott-az-eltunt-zongorista-farkas-mihaly-ambrus.htmlTavaly novemberben tűnt el a magyar zongorista, Farkas Mihály Ambrus egyetlen irat nélkül. Nemrég azonban lekerült az eltűnt személyek listájáról, de még a rokonok sem tudják, hogy pontosan mi történt. News--Meghalt Gene Wilder, a Dutyi-dili sztárjahttp://www.life.hu/news/20160829-meghalt-gene-wilder-a-dutyi-dili-es-a-vaklaram-sztarja.htmlNyolcvanhárom éves korában elhunyt Gene Wilder amerikai színész és komikus, a Charlie és a csokoládégyár (1971) vagy A producer (1967) című Mel Brooks-film sztárja. NewsOrigoVáratlanul elhunyt a híres zenészhttp://www.life.hu/news/20160829-szivrohamban-meghalt-a-spanyol-ajku-vilag-szupersztarja-juan-gabriel-zenesz.htmlKét koncert között, 66 évesen szívrohamban elhunyt Juan Gabriel mexikói énekes-dalszerző, a spanyol ajkú világ egyik első számú szupersztárja.News--Botrány! Meztelenül szaladt be a pályára a népszerű futballistahttp://www.life.hu/news/20160829-lars-elstrup-puceran-szaladgalt-a-palyan-foto-keszult-az-esetrol.htmlAz 53 éves, korábbi 34-szeres válogatott csatár a váratlan "bemutató" csúcspontjaként fejen állt a kezdőkörben, a biztonságiak ott kapcsolták le, és vezették ki. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.