Dráma! Lelőttek egy házaspárt Nyíregyházán

Forrás: MTI/Taipusz Attila -
rendőrség Nyíregyháza lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy házaspárra lőtt rá egy ismeretlen férfi szerda délután Nyíregyházán, a 40 éves nő meghalt, a 49 éves férfit életveszélyes sebesüléssel vitték kórházba - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen.

Fedor Rita közölte, a rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt. A korábbi rendőrségi közlemény szerint egy eddig ismeretlen férfi egy Friss utcai családi házban lőtte meg az ott élő házaspárt.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Rendőrök helyszínelnek Nyíregyházán 2016. augusztus 31-én a Friss utcában Forrás: MTI/Taipusz Attila

Az MTI helyszínen lévő tudósítója azt látta, hogy a Friss utcában nagy a rendőri jelenlét, a rendőrök helyszínelnek, a szomszédokat hallgatják meg. A családi házat harminc-negyven méternél közelebb nem lehet megközelíteni, a közeli 41-es főút városba bevezető szakaszán is több rendőrautó áll.

A 24.hu információi szerint a támadó egy harmadik férfit is megsebesített. A házban volt egy hét év körüli ikerpár is, de nekik nem esett bajuk. A szomszédok két nagy durranást hallottak, a támadó állítólag biciklivel hagyta el a helyszínt, keresik.

Pápai György, az Országos Mentőszolgálat regionális orvosigazgatója az MTI-nek elmondta, a Friss utcai családi házba kiérkező mentők egy halott fiatal nőt találtak, egy férfit pedig életveszélyes fejsérülésekkel a nyíregyházi traumatológiai centrumba vittek.

Megerősítette, hogy a házban egy hét év körüli ikerpár is tartózkodott, ők azonban nem sérültek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.