Nyíregyházi gyilkosság: Megnémult a kislány

Forrás: MTI/Balázs Attila -
gyilkosság lövöldözés Nyíregyháza szerelemféltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus sorsú ikerpár, Lea és Lázár ideiglenesen idősebb rokonokhoz került, távol a borzalmak helyszínétől, ahol édesanyjukat kivégezte a román orvos.

A román állampolgárságú orvos, S. Dan (54), kegyetlenül kivégezte a nála 14 évvel fiatalabb nőt, aki korábban állítólag a szeretője volt. A nő férjét is súlyosan megsebesítette, ő életveszélyes állapotban van. A támadó a gyilkosságot a házaspár hétéves ikergyermekei szeme láttára követte el. Az eset után a kislány véresen rohant ki a házból, és kért segítséget a szomszédoktól. Akkor meg is nevezte a gyilkost.

Fotó a helyszínről Forrás: MTI/Balázs Attila

A Blikk információi szerint a kislány, Lea azonban azóta nem szólalt meg az őket ért sokk hatására. Testvére, Lázár azonban fontos információkkal segítette a nyomozást. A lap úgy tudja, hogy a gyerekek egyelőre nem kapnak pszichológusi segítséget.

Szexchaten vetkőzött a tanárnő - Nyaralni akarthttp://www.life.hu/news/20160903-az-orosz-gyogypedagogus-szexchaten-vetkozott-hogy-nyaralni-mehessen.htmlMeghalt Jon Polito, a Coen testvérek testvérek kedvelt karakterszínésze http://www.life.hu/news/20160902-meghalt-jon-polito-a-coen-testverek-testverek-kedvelt-karakterszinesze-a-gyilkos-utcak-es-a-horror.htmlDoppingolhattak a sportolónők a riói olimpián? Hamarosan kiderülhet http://www.life.hu/news/20160902-rioi-olimpia-evek-mulva-akar-komoly-lebukasok-is-varhatok-a-sportolok-kozott.htmlTrágár feliratú pólóban állt kamerák elé a bemondónőhttp://www.life.hu/news/20160902-tragar-feliratu-poloban-allt-kamerak-ele-a-bemondono-a-redditre-toltottek-fel-a-kepet.htmlMotorbalesetet szenvedett Herendi Gábor, a Valami Amerika rendezőjehttp://www.life.hu/news/20160902-motorbalesetet-szenvedett-herendi-gabor-a-valami-amerika-balazs-bela-dijas-rendezoje.htmlGondoskodj adataid biztonságáról a közigazgatási ügyintézésben!http://www.life.hu/news/hirdetes/20160901-adatbiztonsag-ugyintezes-hivatal.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.