Tragédia: agyonvertek egy 18 éves focistát

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság halál Honduras focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia történt szombaton Hondurasban. A mindössze 18 éves Sergio Mejia Sanchez nevű focista életét vesztette, miután 10 férfi megtámadta.

Gyilkosság áldozata lett a 18 éves Sergio Mejia Sanchez, akit szombaton 10 férfi támadott meg Hondurasban. A focista saját klubjának stadionja környékén volt, amikor a csapat férfi útját állta. A fiatal fiú életét vesztette, miután összeverték.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrségi tájékoztatás szerint zajlik a nyomozás a borzalmas ügyben, de szombaton még senkit nem tartóztattak le. A 18 éves focista korábban Amerikában is játszott a Houston Dynamo nevű csapatban – írta a többi között a Diez.hn.

Alakul a botrány: Lajcsi állítja, 25-30 millió forintot nem kapott meg az elmaradt jogdíjak miatthttp://www.life.hu/news/20160905-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-allitja-25-30-millio-forintot-nem-kapott-meg-az-elmaradt-jogdijak-miatt.htmlLapinformációk szerint áll a bál a hazai mulatós fronton. A Sláger Tv több sztárja is azt nyilatkozta, hogy nem kapták meg a jogdíjakból nekik járó pénzt.NewsOrigoItt van az ősz, itt van újra - Így alakul a hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20160905-idojaras-markans-lehules-eso-zapor-zivatar-itt-van-az-osz-itt-van-ujra.htmlAz első igazi, esős, hideg, őszi napra ébredtünk.News--Hosszú Katinka legfrissebb fotójától megáll az észhttp://www.life.hu/news/20160905-hosszu-katinka-uszono-legfrissebb-feltoltott-fotojatol-megall-az-esz.htmlMint ismeretes, Hosszú Katinka hét arany- és négy ezüstéremmel zárt Moszkvában, a rövidpályás úszó-világkupa harmadik állomásán.News--Wow! Hosszú Katinka tizenegy éremmel zárta a moszkvai világkupáthttp://www.life.hu/news/20160904-hosszu-katinka-tizenegy-eremmel-zarta-a-moszkvai-vilagkupat.htmlHosszú Katinka hét arany- és négy ezüstéremmel zárt Moszkvában, a rövidpályás úszó-világkupa harmadik állomásán. NewsOrigoWakeXplorers: Boardozás, extrém körülmények, őzpörkölt és kakaós csigahttp://www.life.hu/news/20160904-wakexplorers-wakeboard-interju-szolath-szebasztiannak-es-joe-battleday-el.htmlAdrenalinnal teli napokon vannak túl a WakeXplorers boardosai. A magyar bajnok, Szóláth Szebasztián és a 16 éves brit tehetség, Joe Battleday a múlt héten bejárták hazánk legszebb tájait; szalmán és füvön csúszva wakeboardoztak a pusztában, sekély vizű duzzasztógátak betonkorlátján slide-oltak és százéves ciprusok között siklottak. Majd pedig exkluzív interjút adtak a Life.hu-nak. News--Elindult a magyar válogatott, hogy rommá verjék Feröert: Dzsudzsák máris posztot!http://www.life.hu/news/20160904-dzsudzsak-maris-posztolt-a-repulorol-ahogy-elindult-a-csaapat-feroer-ellen.htmlDzsudzsák Balázs Instagram-oldalán osztott meg egy képet, méghozzá a repülőről. A magyar csapat ugyanis elindult, hogy legyőzze a Feröer-szigeteket a világbajnoki selejtezőn.NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.