Meghalt a budapesti Red Bull Air Race tavalyi győztese

Forrás: APA-PictureDesk/Dominik Angerer / EXPA / picturedesk.com/Dominik Angerer -
repülő helikopter-baleset Red Bull Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helikopter-balesetben elhunyt a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozatban versenyző Hannes Arch.

A 48 éves osztrák pilóta magánhelikoptere csütörtökön késő este Karintiában, a hegyek között zuhant le – számolt be a sorozat honlapja.

Forrás: APA-PictureDesk/Dominik Angerer / EXPA / picturedesk.com/Dominik Angerer

Arch tavaly győzött a sorozat budapesti futamán, idén pedig második lett. 2008-ban megnyerte a világbajnokságot, az idei pontversenyben az összetett harmadik helyén állt.

Elhunyt a sztártenor, Johan Bothahttp://www.life.hu/news/20160908-elhunyt-az-afrikai-osztrak-sztartenor-johan-botha.htmlHosszan tartó betegség után, 51 évesen meghalt a dél-afrikai-osztrák sztártenor, Johan Botha. A Kurier című osztrák napilapban megjelent hírt csütörtökön erősítette meg Botha művészeti menedzsmentje. News--Rejtélyes bohócok riogatják egy amerikai kisváros lakóithttp://www.life.hu/news/20160907-hihetetlen-rejtelyes-bohocok-riogatjak-egy-kisvaros-lakoit.htmlEgy nagyszerű forgatókönyv is lehetne a dél-karolinai Greenville lakosainak kálváriájából, csak egy bökkenő van: a sztori úgy tűnik komoly. Az ott élők ugyanis azt állítják, hogy egy csoportnyi bohóc tartja őket rettegésben, a hatóságok azonban tehetetlenek. News--140 milliós tartozás miatt perlik a kajakosaink a minisztériumothttp://www.life.hu/news/20160826-140-millio-forint-tartozas-miatt-perlik-a-kajakosaink-a-miniszteriumot.htmlA kajak-kenusok szerint a 2013-as világjátékokon elért eredményeikért 140 millió forintnyi jutalommal tartozik nekik az Emberi Erőforrások-minisztériuma. Az EMMI azonban azzal védekezik, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság a jogszabályban előírt határidőn túl hozta meg a jutalmazottakról szóló döntését. NewsMTIKiderült, hogy többször is megerőszakolták a kétéves kislánythttp://www.life.hu/news/20160825-nem-csupan-egyszer-hanem-tobbszor-is-megeroszakoltak-a-keteves-kislanyt.htmlA megerőszakolt kétéves kislány ügyében indított nyomozás során újabb részletekre derült fény: a vallomások és szakértői vélemények szerint a gyermeket többször is megerőszakolták, ám azt még mindig nem tudni, ki tette, hiszen a kislány testében nem találtak DNS-t, ami leleplezhetné az elkövetőt. A nyomok szerint ugyanis egy eszközzel követhették el az erőszakot. NewsThinkstockHazudtak az úszók a rablásról, hogy így álcázzák az általuk elkövetett rongálásthttp://www.life.hu/news/20160819-hazudtak-lochteek-a-rablasrol-hogy-igy-alcazzak-az-altaluk-elkovetett-rongalast.htmlNéhány amerikai úszó, köztük a világ egyik legjobbja, Ryan Lochte azt állította, hogy kirabolták őket, de úgy néz ki, hogy a dolog hátterében egy megrongált benzinkúti ajtó áll. A bűncselekményt pedig ők követhették el. News--A két­gyer­me­kes anya kocogni indult - Ekkor látták utoljárahttp://www.life.hu/news/20160818-a-ket-gyer-me-kes-anya-kocogni-indult-ekkor-lattak-utoljara.htmlVasárnap óta nem találja a rendőrség azt a pöstényi nőt, aki reggel elindult kocogni, de haza már nem tért. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.