Guminővel pózolt egy legénybúcsús csapat a New York-i 9/11 emlékhelyén

emlékhely terrortámadás New York guminő legénybúcsú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendőri felszólításra hagyta el a Zero Ground emlékhelyet egy csapat brit férfi, akik egy szexbabával fotózták magukat a nevezetesség előtt.

Hatalmas felháborodást keltett néhány brit férfi New Yorkban, akik a szeptember 11-i terrortámadás emlékhelyére zarándokoltak el egy gumibabával a kezükben. A csapat néhány fotót készített a nevezetesség előtt magáról, majd rendőri felszólításra elhagyták a helyet.

A Ground Zero emlékhely Forrás: Pálmai L. Ákos
/1509/A_tra201591111540Meddig tart még a nyárias meleg?http://www.life.hu/news/20160910-az-idojaras-elorejelzes-szerint-kellemes-nyarias-ido-varhato-a-hetvegen.htmlAz előrejelzés szerint hétvégén is marad a kellemes nyári idő 30 fok körüli csúcsokkal, helyenként egy-egy záporral, zivatarral. News--Felejtsd el az autót! Hét kerületet érintő lezárások Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160910-budapesten-lezarasok-es-forgalomkorlatozasok-lesznek-a-felmaraton-futoverseny-miatt.htmlHét fővárosi kerületben is ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezetnek be a Wizz Air Budapest Félmaraton futóverseny miatt a hétvégén, vasárnap lezárják egyebek mellett a Lánchidat és a Szabadság hidat - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. News--Ő a világ legszerencsésebb ebe - 10 lenyűgöző kép egy kutya és gazdája utazásairólhttp://www.life.hu/news/20160610-loki-a-farkaskutya-es-gazdai-utazasai-fotosorozat.htmlKelly Lund és farkaskutyája, Loki elválaszthatatlanok: a kalandvágyó gazdi kivétel nélkül minden útjára magával viszi legjobb barátját. NewsOrigoMegtalálták Kiss László erőszakoskodó társát: megszólalt az Európa-bajnok vízilabdázóhttp://www.life.hu/news/20160607-kiss-laszlo-lemondott-uszokapitany-eroszakoskodo-tettestarsa-egy-europa-bajnok-vizilabdazo.htmlHárom hónapra tiltották el mindenféle sporttevékenységtől a hatvanas évek egyik ismert vízilabdázóját, aki Kiss Lászlóval és egy másik társával együtt molesztált, majd nemi aktusra akart kényszeríteni egy fiatal nőt a margitszigeti uszodában. News--Párizs víz alatt – Évtizedek óta nem tapasztalt árvíz a francia fővárosbanhttp://www.life.hu/news/20160606-parizsi-arviz-viz-alatt-a-francia-fovaros-fotosorozat.htmlA hatóságok szerint 34 éve nem volt példa a Szajna mostani vízszintjére, amely Párizsnál pénteken meghaladta a 6 méteres magasságot. Brutális fotók egyenesen a víz alatt lévő francia fővárosból. NewsAFPEgy játék miatt ütöttek le a Keleti pályaudvarnál egy idős hölgyethttp://www.life.hu/news/20160607-egy-78-eves-idos-holgyet-leutottek-a-keleti-palyaudvarnal-budapesten.htmlA nagyjából 180 centiméteres, 30 év körüli férfi minden előzmény nélkül ütötte ki ököllel a 78 éves nőt. A rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.