Kisfiúnak mutogatta péniszét a budapesti bevásárlóközpont takarítója

forrás: dreamstime -
pénisz kisfiú pedofil támadás szexuális zaklatás zaklatás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hatéves kisfiút molesztált az egyik budapesi bevásárlóközpont 25 éves takarítója. A rendőrség szerencsére hamar elfogta a tettest.

A kisfiú egyedül ment el a bevásárlóközpot mellékhelyiségébe. Szülei elengedték, hiszen jól ismerték a helyet. A gyermek zavart volt, mikor visszatért szüleihez és eleinte nem is merte elmesélni, hogy mi történt. A fiú elmondása szerint egy számára idegen férfi folyton a vécéajtón kopogtatott és mikor kinyitotta az ajtót, a férfi a péniszét mutogatta neki.

Illusztráció forrás: dreamstime

A kisfiú a sokk ellenére meg tudta mutatni, hogy ki volt a zaklató, így a pláza biztonsági embereinek segítségével előállították a pedofil T. Rolandot. Azóta eljárás is indult ellene és a munkaviszonyát is megszüntették.

Guminővel pózolt egy legénybúcsús csapat a New York-i 9/11 emlékhelyénhttp://www.life.hu/news/20160910-egy-legenybucsus-csapat-guminovel-pozolt-a-new-york-i-terrortamadasok-emlekhelyen.htmlRejtélyes jelenség: Madarak potyogtak az égbőlhttp://www.life.hu/news/20160910-madarak-potyogtak-az-egbol-bostonban.htmlFelejtsd el az autót! Hét kerületet érintő lezárások Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160910-budapesten-lezarasok-es-forgalomkorlatozasok-lesznek-a-felmaraton-futoverseny-miatt.htmlMeddig tart még a nyárias meleg?http://www.life.hu/news/20160910-az-idojaras-elorejelzes-szerint-kellemes-nyarias-ido-varhato-a-hetvegen.htmlMeghalt Kertész Magda, Kertész Imre özvegyehttp://www.life.hu/news/20160909-meghalt-kertesz-magda-a-nobel-dijas-kertesz-imre-ozvegye.htmlMeghalt a budapesti Red Bull Air Race tavalyi győztesehttp://www.life.hu/news/20160909-meghalt-a-budapesti-red-bull-air-race-tavalyi-gyoztese-hannes-arch.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.