20 év telt el - Mosolyogva mesélt testvére meggyilkolásáról a férfi

gyilkosság szépségkirálynő Amerika gyermek JonBenét Ramsey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1996 karácsonyán rabolták el a 6 éves JonBenét Ramsey-t, az amerikai gyermek-szépségkirálynőt, akit pár órával később szülei házának pincéjében találtak meg holtan. Testvére, az akkor 9 éves Burke most elsőzrö mesélt a szörnyűségekről.

A kislány eltűnését édesanyja fedezte fel karácsony reggel, amikor egy zsarolólevelt talált a házukban. Azt írták, 118.000 dollárt kérnek a gyeremkért, pont annyit, amennyi a családapa kapott munkahelyi bónuszként. Az anya értesítette a rendőröket, nyolc órával később pedig a házuk pincéjében rátaláltak a kislány holttestére.

JonBenét és Burke Ramsey 2006 augusztusában Forrás: ZUMA Press/(©) Copyright 2006 by RP Studio/Rp Studio

A rendőrség sokáig a családot gyanusította, felmerült az apa, az anya de még a testvér neve is a nyomozás során. A DNS-minták azonban nem egyeztek, így 2008-ban lezárták a nyomozást, annak ellenére, hogy több bűnjel is a családtagokra mutatott. 2009-ben újra nyitották a nyomozást JonBenét Ramsey ügyében, de máig nem zárták le.

Burke, a lány testvére még sosem beszélt a történtekről, nemrégiben azonban, 20 év után először a népszerű tévé-pszichológus, Dr. Phil műrosában vállalta a szereplést. A beszélgetés során Burke arcán végig gyanús mosoly ült. Dr. Phil már a műsor kezdete előtt figyelmeztette a nézőket, hogy a férfi furának tűnhet. Az elmúlt évek alatt elzárkózott, és valószínűleg szociálisan érzéketlen. A legborzalmasabb dolgoktól is mosolyogva mesélt.
Burke azt is elmesélte, hogy miért maradt a szobájában, amikor megtudta, hogy JonBenét eltűnt: "Csak feküdtem az ágyamban, és nem tudtam, mi mást tehetnék. Azt hiszem, biztonságban éreztem ott magam. Egy részem nem is akarta tudni, hogy mi történik".

George Clooney felesége segíti az egykori szexrabszolgáthttp://www.life.hu/news/20160914-geroge-clooney-felesege-segiti-az-egykori-szexrabszolgat-akit-a-terroristak-fogtak-el.htmlIlyen nincs! Cuki pózban kaptak lencsevégre pár mókás csigát http://www.life.hu/news/20160914-bajos-csigafotok-ilyen-cuki-felveteleket-meg-nem-lattal.htmlEgy kislány megerőszakolásával vádolják az ismert tévésztárt http://www.life.hu/news/20160914-toby-willist-egy-kiskoru-12-evvel-ezelotti-megeroszakolasaval-vadoljak.htmlElkészült Magyarország első boldogságtérképehttp://www.life.hu/news/20160914-pest-megyeben-atlagosan-boldogok-a-magarok.htmlMegdöbbentő részletek az orosz milliárdos házaspáraz életébőlhttp://www.life.hu/news/20160913-andrey-melnichenko-es-felesege-aleksandra-alomeletet-elnek.htmlSiker! Először indulnak magyarok a Szaunamester Világbajnokságon http://www.life.hu/news/20160914-szaunamester-vilagbajnoksag-magyarok-is-szerepelnek-a-versenyben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.