Megöltek egy 32 éves nőt a fővárosban: őt keresi a rendőrség!

gyilkosság Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrség elkövető emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 32 éves nőt megöltek a fővárosban. Az elkövetőt nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Egy 32 éves nő meggyilkolása miatt keresi az alábbi képen látható férfit a Budapesti Rendőr- főkapitányság Nyomozó Főosztálya. Az elkövető, Kaszás László balatonfűzfői lakos.

Forrás: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. szeptember 18. 18 óra és 2016. szeptember 20. 12 óra 25 perc közötti időben gyilkolhatták meg a fiatal nőt a X. kerületi Harmat utca egyik társasházi lakásában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-5170 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.