Hatalmas botrány a királyi családban – Ellopták Pippa Middleton intim fotóit

Fotó: Elisabeth Hoff -
Pippa Middleton zsarolás Katalin hercegnő hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hacker ellen nyomoz a rendőrség, aki feltörhette Katalin hercegnő húgának, Pippa Middletonnak a telefonját, benne 3000 privát fényképpel. A képtolvaj a fotókat egyébként 17 256 000 forintnak megfelelő fontért a The Sunnak ajánlotta fel.

A legnagyobb példányszámú brit bulvárlap szombati beszámolója szerint a tettes azt állította, hogy Pippa Middleton telefonjának feltörésével háromezer képhez jutott hozzá, köztük olyanokhoz, amelyeken a hercegi sógornő éppen esküvői ruhákat próbál. Más fotókon Pippa vőlegénye, a 40 éves James Matthews látható ruhátlanul, és – szintén a tolvaj állítása szerint – vannak a képek között olyanok, amelyek Vilmost és feleségét, valamint gyermekeiket ábrázolják.

Fotó: Elisabeth Hoff

A The Sun szerint valószínű az is, hogy a magát csak "Crafty Cockney" néven azonosító hacker magánjellegű üzenetváltások szövegéhez, valamint az esküvői vendéglistához is hozzájutott Pippa Middleton iCloud-profiljának feltörésével.

A tolvaj – aki egy bonyolult, kódolt üzenőrendszeren kommunikált a szerkesztőséggel, hogy ne lehessen nyomára akadni – bizonyítékként több képet elküldött e-mailben a lapnak. A The Sun szerint ez az eddigi legnagyobb olyan adatlopási ügy Nagy-Britanniában, amely a brit társasági és közélet egyik legismertebb tagját érinti. A lap közölte, hogy nem állt szándékában üzletet kötni a képtolvajjal, ellenben azonnal értesítette Pippa Middletont, a család pedig köszönetet mondott, és a rendőrséghez fordult. A Scotland Yard szombaton hivatalosan bejelentette, hogy vizsgálatot indított az ügyben.

Pippa esküvőjének időpontja egyelőre nem ismert

Pippa Middleton és James Matthews – aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik egy fedezetialap-társaság igazgatójaként – júliusban jelentette be az eljegyzést, de az esküvő időpontja egyelőre nem ismert. Pippa Middleton – aki nővérének tanúja volt Kate és Vilmos világraszóló és világszerte kétmilliárd tévénéző által figyelemmel kísért öt évvel ezelőtti londoni menyegzőjén – azóta saját jogán is a globális celebsajtó egyik legfelkapottabb sztárja és mindennapos címlapszereplője lett. A brit királyi családnak mindazonáltal hivatalosan nem tagja, és semmilyen címet nem visel, ellentétben Kate Middletonnal, akinek II. Erzsébet királynő – Vilmos nagymamája – a frigy után a Cambridge hercegnője címet adományozta.

Drámai vallomásokat, hirtelen érzelmi váltásokat mutat be Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20160924-csisztu-zsuzsa-csisztu24-cimu-musoranak-az-atvn-elso-vendegei-molnar-aniko-es-berki-krisztian.htmlEgy új műsor keretén belül Csisztu Zsuzsa hetente két ismert embert lát vendégül egy-egy hazai wellnesshotelben. TV + Sztárok--Kabát Peti: "Soha nem tudtam veszíteni!"http://www.life.hu/sztarok/20160924-kabat-peti-es-parja-roka-adrienne-a-nyero-paros-szereploi-jatekrol-kapcsolatrol.htmlSzámtalan konfliktus főszereplője volt a Nyerő párosban Kabát Peti. A Life.hu riportere arról faggatta őket, milyen a viszonyuk most a többi játékossal és hogy a kapcsolatuk hogyan alakult a hetek során. TV + SztárokOrigoEzért esett ki korán a Nyerő párosból Pumped Gabó és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20160924-a-nyero-parosbol-pumped-gabo-es-parja-ezert-eshettek-ki-koran.htmlA Nyerő Páros egyik legszórakoztatóbb sztárpárosa Pumped Gabo és kedvese, Ági voltak. A középmezőnyből távozó fiatalok a Life.hu riporterének elmesélték, versenytársaik eleinte tele voltak előítéletekkel veük szemben, de aztán hamar befogadták őket. Arról is beszéltek, hogy miként hatott a kapcsolatukra a műsorban eltöltött idő.TV + SztárokOrigoIgazi rosszkislányként költözött be egykor a ValóVilág-villába Nádai Anikó (18+) http://www.life.hu/sztarok/20160924-nadai-aniko-az-rtl-klub-musorvezetoje-igazi-rosszkislanykent-koltozott-be-egykor-a-valovilag-villaba.htmlNem túlzás azt állítani, hogy ValóVilág8 lakói szinte mindannyian olyan médiakarrierre vágynak, amit Majka vagy Nádai Anikó befutott az elmúlt években. Bemutatkozó kisfilmjükben a legtöbben arról (is) beszélnek, hogy később el tudnák képzelni magukat kamerák előtt. Nos, egyelőre igencsak nehéz belegondolni abba, hogy VV Dina, Tivy vagy Evelin műsort vezet, amikor is egy összetett mondat megalkotása vagy egy levél felolvasása is komoly kihívást jelent számukra. Az is igaz, hogy a ValóVilág4 alatt a rosszkislányként beköltöző Nádai Anikóról sem mondtuk volna meg, hogy évek múlva a csatorna egyik legnézettebb műsorát vezeti majd. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoValkó Eszter: "Csodás, hogy a férjem jól érezte magát civilként"http://www.life.hu/sztarok/20160924-valko-eszter-es-ferje-a-nyero-paros-masodik-helyerol-kerdeztuk.htmlA Nyerő Páros fináléjában Peller Anna és párja valamint Valkó Eszterék küzdöttek meg egymással. A műsor ezüst érmes párját a Life.hu riportere arról kérdezte milyen hatással volt a kapcsolatukra a műsor. TV + Sztárok--Sokkoló videó: Angelina Jolie heroin és kokain fogyasztás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160924-angelina-jolie-is-volt-drogfuggo-video-a-szinesznorol-heroin-es-kokain-fogyasztasa-utan.htmlAngelina Jolie is volt már mélyponton, ezt bizonyítja az a kikerült videó, melyen drogos befolyásoltság alatt látható. A felvételt dílere, Franklin Meyer rögzítette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.