Teréz körúti robbantás robbantás sebesült rendőr Teréz körút járőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk információi szerint A. Szabina és V. László a két sebesült rendőr, akiknek a szombati Teréz körúti robbantás majdnem az életébe került.

Szabina békéscsabai lány, nemrég költözött Budapestre. Több szépségversenyen is részt vett, és a rendőrség egyik toborzókampányának az arca is ő volt.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2016. szeptember 25-én Budapesten a Teréz körúton. A robbanásban két rendőrjárőr súlyosan megsérült. MTI Fotó: Lakatos Péter Forrás: MTI/Lakatos Péter

Szemtanúk beszámolója szerint László a robbantás utáni percekben azonnal társának próbált segíteni. Rádión kért segítséget, és az erősítés két perccen belül meg is érkezett. A 23 éves lány súlyos fejsérülést szenvedett, nagyon vérzett. Nem mozdult, testét törtmelékek borították. Már többször megműtötték, az orvosok altatásban tartják. Ő is és László is az intenzíven van, állapotuk azonban stabil.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.