Tragédia! 24 évesen meghalt a világhírű baseballjátékos

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Rob Foldy -
játékos halál Jose Fernandez hajó baseball
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajóbalesetben életét vesztette Jose Fernandez, a Miami Marlins profi baseballcsapat dobója. 

Rendőrségi jelentések szerint a 24 éves játékos két barátjával vasárnap hajnalban szenvedett balesetet Miami partjainál. Harminckét láb hosszú hajójukat 3 órakor találta meg a parti őrség. A motorcsónak felfordulva akadt fent a vízbe mélyen benyúló hullámtörő gát szikláin.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Rob Foldy

A három férfi közül egyet a vízben, kettőt a hajó alatt találtak meg, egyikükön sem volt mentőmellény.

Az elsődleges vizsgálatok alapján Fernandezék vélhetőleg teljes sebességgel haladtak, ez okozta tragédiájukat.

Arra nem találtak bizonyítékot, hogy alkohol vagy valamilyen tiltott szer hatása alatt álltak volna az áldozatok.

Bosszúból formálta meg exei péniszét a fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20160926-egy-kepzomuvesz-bosszubol-exei-peniszet-formalta-meg-ebbol-pedig-kiallitas-is-lett.htmlFurcsa módját választotta egy fiatal képzőművész lány a bosszúnak- miután csúnyán elhagyták és becsapták, ő nem egy válaszüzenetben adta ki dühét, hanem anyagot ragadott és megformázta a vele rútul elbánó férfi hívesszőjét. Az egykori terápia mára már hobbivá vált. NewsOrigoElfogták a több halálos áldozatot követelő burlingtoni lövöldözés gyanúsítottját http://www.life.hu/news/20160925-elfogtak-a-tobb-halalos-aldozatot-kovetelo-burlingtoni-lovoldozes-gyanusitottjat-egy-huszeves-ferfit.htmlElfogták szombat este az Egyesült Államok északnyugati részén lévő Washington államban a több halálos áldozatot követelő, előző napi burlingtoni lövöldözés gyanúsítottját. News--New York-i robbantás: Két éve szóltam, hogy a fiam terroristahttp://www.life.hu/news/20160921-a-robbanto-apja-mar-ket-eve-szolt-a-hatosagoknak-de-nem-talaltak-bizonyitekot.htmlA New York-i robbantás afgán származású gyanúsítottjának édesapja úgy sejtette, hogy Ahmad a szélsőségesek felé fordult, de szavai süket fülekre találtak. NewsOrigoBreaking! Megjött a tél: Havazik Hargitán!http://www.life.hu/news/20160921-megjott-a-tel-hargitan-mar-havazik.htmlÁltalában október elején havazik először, de idén úgy néz ki előbb köszönt be a tél: Hargitán már havazik. News--Eutanázia egy fiatalkorún: a kisgyermek maga választhatta a halálthttp://www.life.hu/news/20160919-eloszor-hajtottak-vegre-eutanaziat-fiatalkorun-belgiumban.htmlElőször hajtottak végre eutanáziát fiatalkorún Belgiumban 2014 óta, amióta ezt a jogszabályok lehetővé teszik - erősítette meg az illetékes bizottság vezetője. NewsThinkstockHárom férfi meztelenre vetkőztetett és megerőszakolt egy lányt Párizsbanhttp://www.life.hu/news/20160918-harom-algeriai-ferfi-meztelenre-vetkoztetett-es-megeroszakolt-egy-lanyt-parizsban.htmlMeztelenre vetkőztetett és brutálisan megerőszakolt egy francia lányt három algériai férfi Párizsban, az Eiffel-toronynál. A három férfi kijelölt szálláshelye Németországban volt, éppen a menedékkérelmük elfogadására várnak hivatalosan, de átszöktek Franciaországba. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.