Gyanús csomag miatt lezárták a Teréz körutat

Forrás: Olvasói fotó -
csomag lezárás pótlóbusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanús csomag miatt lezárták Budapesten a Nagykörutat az Oktogon és a Nyugati tér között. A csomagot tűzszerészek megvizsgálták, a forgalom újraindult.

A metrók használatát javasolja utasainak a BKK, ugyanis ma reggel a Teréz körút Nyugati tér felé vezető oldalát a hatóság lezárta az Oktogon után az Aradi utcánál. Sajtóértesülések szerint

egy gyanús, elhagyott csomag miatt nem lehet közlekedni a fent említett útszakaszon.

A lezárt körút Forrás: Olvasói fotó

A lezárás következtében a 4-es és a 6-os villamos a Jászai Mari tér és a Blaha Lujza tér között nem közlekedik, a BKK a Facebook-oldalán arról tájékoztatta az utasokat, hogy pótlóbusz indítására nincs lehetőségük, ezért mindenkinek a metrók igénybevételét ajánlják.

Szombat éjjel volt robbantás a Teréz körúton

Szombaton késő este 22:30 körül a budapesti Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségben. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.