Megszólalt a robbantásban megsérült taxis: „Három centin múlt az életem”

Fotó: Polyák Attila - Origo -
robbantás taxis Budapest Teréz körút sérült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombat éjjeli robbantásban a két rendőrön kívül egy taxis is megsérült, szerencsére csak könnyebben. A sofőr beszámolt a szörnyű éjszaka részleteiről, amit elmondása szerint soha nem fog elfelejteni.

Hatalmas robaj rázta meg szombat este a Teréz körutat: egy bomba robbant. Az ott éppen elhaladó két rendőrt sebesítette meg súlyosan, a közelben lévő járókelők legnagyobb baja az ijedség lett. Egy taxis is megsérült, szerencsére csak könnyebben, és most beszámol a borzalmas pillanatokról.

Képünk illusztráció Fotó: Polyák Attila - Origo

"A Teréz körút és a Király utca sarkán álltam, orral az Oktogon felé. Amikor zöldre váltott a lámpa, elindultam. Két utasom volt. Egy harminc körüli pár. A férfi mellettem ült, míg a nő hátul.

Alig pár métert haladtam, amikor egy fülsiketítő robbanást hallottam.

Annyi időm sem volt, hogy magam elé kapjam a kezemet. Mire föleszméltem, a szélvédőn egy lyuk tátongott, a bal első ablak betört, és az utasom szólt, hogy vérzik a fejem. Tőle kaptam zsebkendőt, amit rászorítottam a sebre" – árulta el a Borsnak a taxis, aki azonnal kiszállt az autójából, hogy megnézze, mi történt. "Addigra már négy-öt ember vette körbe a két rendőrt.

Arra emlékszem, hogy a nő feküdt alul, míg a társa félig felette feküdt. Úgy tűnt, mintha védelmezné.

Még akkor is csak találgattuk, hogy mi történhetett. A kihallgatásom hajnali négyig tartott, a kocsit pedig csak reggel fél hétkor kaptam vissza. Csak később vettem észre, hogy a tetőkárpitba is belefúródott egy szög. Úgy három centin múlt az életem. Ezután hazaindultam, de nem tudtam elaludni. A sírás kerülgetett. Kezdett rajtam kijönni a feszültség.

Hálát adok a sorsnak, hogy túléltem. Azt hiszem, ezentúl szeptember 24-én is megünneplem a születésnapomat"

– mondta a férfi, aki hozzátette, soha nem fogja elfelejteni azt a pokoli hangot.

Lakhatási problémái adódtak, majd nyert 25 millió forintot http://www.life.hu/news/20160927-titokban-lett-milliomos-judit-maradj-talpon-adasa-a-no-a-legjobb-pillanatban-nyert.htmlKiss Judit történelmet írt: ő lett a Maradj talpon! első női fődíjasa, és mindössze a negyedik játékos, akinek sikerült a vetélkedő csaknem öt adáséve alatt elvinnie a 25 millió forintos főnyereményt. NewsOrigoElítélték a magyar válogatott futballistát, Fitos Józsefethttp://www.life.hu/news/20160927-eliteltek-a-magyar-valogatott-futballistat-fitos-jozsefet-ketrendbeli-csalas-vadjaval-elso-fokon.htmlEgy év hat hónap börtönre ítélte a Szentendrei Járásbíróság az egykori válogatott futballistát, Fitos Józsefet kétrendbeli csalás miatt. Az ítélet végrehajtását viszont három év próbaidőre felfüggesztette. NewsOrigoItt a videó a Teréz körúti robbanásról: durva felvételek! (+18)http://www.life.hu/news/20160926-terez-korut-robbanas-videofelvetel-kerult-nyilvanossagra-a-rendorseg-segitseget-ker.htmlA Police.hu oldalára került fel az a felvétel, melyen látható a halászkalapos elkövető és az utolsó másodpercekben a robbantás is. News--Pénzt fizetett a szexért a 13 éves kisfiúnak (18+)http://www.life.hu/news/20160927-penzt-fizetett-a-szexert-a-37-eves-ferfi-a-13-eves-keszthelyi-kisfiunak.htmlBüntetőeljárás indult szexuális visszaélés miatt a Győrhöz közel élő férfi ellen, aki az interneten megismert 13 éves keszthelyi kisfiúval létesített szexuális kapcsolatot pénzért cserébe. News--Meghalt Pálinkás György író, költőhttp://www.life.hu/news/20160926-meghalt-palinkas-gyorgy-iro-kolto-70-eves-koraban.htmlHetvenéves korában hunyt el Pálinkás György, aki ismert író, költő és szerkesztő volt, a Kijárat Kiadó alapítója és igazgatója. NewsOrigoHollywood gyászol: elhunyt az Apácashow sztárja, Bill Nunnhttp://www.life.hu/news/20160926-bill-nunn-elhunyt-a-sztar-62-eves-volt-pokember-egyik-szovetsegeset-jatszotta.htmlHatvankét éves korában meghalt Bill Nunn. Bár évek óta küzdött a rákkal, szeptember 24-én, szombat reggel mégis elragadta a gyilkos kór. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.