Vége van a nyárnak: érkezik az esős, nyálkás idő

Forrás: AFP/DPA/Frank Rumpenhorst -
eső időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hírünk van: eddig tudta tartani magát a nyári, kellemes idő! Ideje lesz elővenni a melegebb, vízlepergető kabátokat, ugyanis vasárnaptól eső és szél várható.

Napokkal ezelőtt beköszöntött hivatalosan a csillagászati ősz, de a nyár még tartotta magát, de hamarosan ennek is vége. Még pénteken kiélvezhetjük a kellemes időt, napsütés várható és meleg. 22 és 27 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Forrás: AFP/DPA/Frank Rumpenhorst

Szombaton már felhős lesz az ég, de a nap még előbújik több órára is. A csapadék még elkerül minket, és a csúcshőmérséklet is kellemes lesz: 25 fok körüli! Vasárnap azonban elkezdődik az őszi, hűvösebb, szomorkásabb idő. Egyre többfelé növekszik meg a felhőzet, délutántól pedig szórványosan zápor alakulhat ki, főként délen, délnyugaton azonban zivatar is! Hidegfront érkezik.

Álmában fulladt meg egy csecsemő: nem tudtak rajta segítenihttp://www.life.hu/news/20160930-tragedia-pecelen-almaban-fulladt-meg-a-harom-honapos-kislany.htmlBorzalmas tragédia történt egy Pest megyei településen, Pécelen: a fiatal pár három hónapos kislánya megfulladt alvás közben. Hiába érkezett gyorsan a segítség, már nem tudták újraéleszteni a kisbabát. News--Meghalt a szappanoperák nagyasszonya, Agnes Nixonhttp://www.life.hu/news/20160929-96-eves-koraban-elhunyta-szappanoperak-nagyasszonya-agnes-nixon.htmlTegnap, szeptember 28-án meghalt Agnes Nixon, több legendás amerikai szappanopera ötletgazdája, forgatókönyvírója, producere. A 93 éves tévés szakember Parkinson-kórban szenvedett. News--Bombariadó Budapesten! Lezárták a Margit hidathttp://www.life.hu/news/20160929-margit-hid-lezartak-a-teruletet-bombariado-miatt-tuzszereszek-a-helyszinen.htmlBombariadó miatt lezárták a Margit hidat - tudta meg az Origo. Ezúttal is egy gazdátlan csomag miatt értesítették a hatóságokat. NewsOrigoHoltan találták az amerikai testvérpárt a Seychelle-szigetekenhttp://www.life.hu/news/20160929-holtak-talaltak-az-amerikai-testverpart-a-seychelle-szigeteken-nyaralni-mentek.htmlFurcsa körülmények között találtak rá a testvérpárra a csodás nyaralóhelyen. News--80 évesen elhunyt a híres sorozatsztár, James Westmoreland http://www.life.hu/news/20160929-80-evesen-elhunyt-a-general-hospital-sztarja-james-westmoreland.htmlAz 1935 novemberében született színész számos nagy amerikai filmben játszott. James Westmoreland sorozatokban is megfordult, szerepelt a Genereal Hospitalban és a Nyughatatlan fiatalokban is. 80 éves korában érte a halál. NewsOrigoKiderült: a Teréz körúti robbantó magyarul beszélthttp://www.life.hu/news/20160929-magyarul-beszelt-a-terez-koruti-robbanto-az-eletveszelyesen-megserult-rendorno-felismerte-a.htmlMagyarul beszélt a Teréz körúti robbantó, aki a detonáció után cipőt is cserélt. A robbantásban két járőr sérült meg, a rendőrnő eddig mélyaltatásban volt, de már felébresztették és sérülése ellenére felismerte a szeretteit. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.