Teréz körúti robbantás videó felvétel merénylő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb fénykép- és kamerafelvételeket tett közzé a Központi Nyomozó Főügyészség a Teréz körúti robbantóról. A rendőrség továbbra is a lakosság segítségét kéri az azonosításához, és egy, a helyszínen elhaladó kerékpáros jelentkezését is várják – írja az Origo.

A korábbiaknál sokkal jobb minőségű felvételt tett közzé az ügyészség a robbantóról. A férfit egy élelmiszerbolt kamerája vette fel, amint bevásárol szörnyű tette előtt. A videó nagyon jó minőségű, de a férfi arca így sem látható teljesen, a sapkája kitakarja a szemét. A videón kívül további képeket is közzétettek a merénylőről, amit az ügyészség honlapján lehet megnézni. Az itt található fotók közül az utolsón egy biciklis szerepel, aki éppen a robbantás előtt halad el a Teréz körúton. Az ő jelentkezését is várja a rendőrség.

A robbantó Forrás: Origo

Ha felismeri, tárcsázzon!

A nyomozó hatóság kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon vagy a Telefontanú 06/80-555-111 zöldszámán. Bejelentést lehet tenni továbbá a 107, 112 központi segélyhívó számokon, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél. A bejelentő személyét bizalmasan kezelik.

Belehalt fejsérülésébe egy skót bokszolóhttp://www.life.hu/news/20161001-belehalt-fejserulesebe-a-sikeres-bokszolo-mike-towell-agyverzest-kapott.htmlÍgy mentették ki az egy hónapos csecsemőt a romok alólhttp://www.life.hu/news/20161001-egy-honapos-csecsemot-mentettek-ki-a-romok-alol-aleppoban.htmlNyárias meleg, majd hidegfront várható az első októberi hétvégénhttp://www.life.hu/news/20161001-zapor-zivatar-hidegfront-es-nyarias-meleg-is-varhato-oktober-elso-hetvegejen-idojaras.htmlVallott a Teréz körúton élő hajléktalan: "Az én táskámmal robbantottak"http://www.life.hu/news/20161001-terez-koruti-robbantas-harom-honapja-elloptak-a-helyszinen-elo-hajlektalan-taskajat-olyannal.htmlSzörnyű tragédia! Leégett egy kórház, többen életüket vesztettékhttp://www.life.hu/news/20160930-leegett-egy-korhaz-nemetorszagban-a-langokat-200-tuzolto-oltotta.htmlHogy micsoda? Kylie Minogue fanszőrére vágyik Robbie Williamshttp://www.life.hu/news/20160930-robbie-williams-egy-musorban-arrol-beszelt-hogy-kuldjek-el-neki-kylie-minogue-fanszoret.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.