Eltűnt: a háromgyermekes anyuka pszichiátriai betegségben szenved

Szarvas eltűnt pszichiátriai betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szarvasról tűnt el a háromgyermekes anyuka, aki pszichiátriai kezelés alatt áll. Bozóki Brigitta 42 éves, és szeptember 22-e óta nem találják.

Súlyos pszichiátriai betegségben szenved a szeptember 22-én Szarvasról eltűnt 42 éves Bozóki Brigitta. A háromgyermekes anyukának rövid, barna haja van, barna szemű, a bőre kreol. Körülbelül 158-160 cm magas és 40-45 kilo. Eltűnésekor szürke blúzt, farmert és világos, rövid kabátot viselt.

Az utóbbi időben már nem aludt és nem is beszélt, az eltűnése napján orvoshoz kellett volna mennie. Iratokat és telefont nem vitt magával, valószínűleg gyógyszereket sem. Nagy erőkkel keresik, három gyermeke várja haza. Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, az hívja a 66/ 313-711-es telefonszámon a Szarvasi Rendőrkapitányságot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.