Épülő mélygarázsba dőlt egy lakóépület Debrecenben

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
baleset lakóház Debrecen mélygarázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épülő mélygarázsba dőlt egy lakóépület Debrecen belvárosában a Hunyadi utcán, de szerencsére senki nem sérült meg - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője vasárnap.

A tájékoztatás szerint a baleset éjszaka két óra körül történt. A lakóépületben heten tartózkodtak, ők a hatalmas robajra kimenekültek a házból. A helyszínre érkező tűzoltók a gázszolgáltató szakembereivel együttműködve még az éjszaka folyamán kizárták az összedőlt házból a közműveket, és átvizsgálták a romokat.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt


A ház lakóit átmenetileg egy közeli épületben szállásolták el - jelezte a szóvivő.

Borús, esős idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20161009-borus-esos-ido-varhato-a-jovo-heten-idojarasjelentes.htmlKisiklott egy vonat, sokan megsérültekhttp://www.life.hu/news/20161009-kisiklott-egy-vonat-new-yorkban-sokan-megserultek.htmlÖt brutális baleset, amit csodával határos módon túléltekhttp://www.life.hu/news/20161008-5-bizarr-baleset-amit-csoda-hogy-tuleltek-az-emberek.htmlHosszú Katinka négy aranyat nyert szombatonhttp://www.life.hu/news/20161008-hosszu-katinka-negy-aranyat-nyert-szombaton-az-uszo-rovidpalyas-vilagkupa-hatodik-allomasan.htmlSOKKOLÓ! Így adták vissza a bérlők a tulajnak a lakásthttp://www.life.hu/news/20161008-igy-adtak-vissza-a-berlok-a-tulajnak-a-lakast.htmlFelfüggesztik a Népszabadság kiadásáthttp://www.life.hu/news/20161008-felfuggeszti-a-mediaworks-a-nepszabadsag-kiadasat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.