Reggeli szájrapuszi a főnöknek: így köszönnek a női dolgozók a munkahelyükön

Forrás: Youtube -
Kína munkahely szájrapuszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szokatlan csapatépítő ötlettel állt elő egy kézműves söröket előállító cég főnöke: minden női alkalmazottnak reggel szájrapuszival kell köszöntenie őt.

A cégvezető állítása szerint az öteletet egy amerikai vállalatnál látta, ahol a felsővezetők így erősítették a csapatösszetartást. Olyannyira megtetszett neki ez a módszer, hogy saját cége női dolgozóinál is bevezette. Minden reggel így kezdik a munkanapot,

a főnök pedig készségesen tartja csókra a száját minden alkalmazottjának.

Forrás: Youtube

Eleinte furcsállották a nők ezt a módszert, ketten nem is bírták megcsókolni a vezetőjüket, így fel is mondtak a vállalatnál. A többi hölgy azóta már megszokta ezt a nem mindennapi üdvözlést, és ha a főnök épp szabadnapos, akkor valamennyien ráírnak a chaten, mert annyira hiányzik nekik a férfi jelenléte.

A kínaiak Facebbok oldalán, a Weibón többeket felháborított ez a történet. Sokan azt firtatták, vajon mit szólnak ehhez az alkalmazottak férjei, barátai, mások pedig a fertőzésektől féltették a szóban forgó hölgyeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.