Tinik gyilkolták meg az anyát és lányát Nagy-Britanniában

Forrás: Northfoto -
gyilkosság tini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinik bíróság előtt vallották be, hogy több késszúrással gyikolták meg Elizabeth Edwards-ot és lányát, Katie-t.

A 15 éves fiú és társa, egy 15 éves lány a bíróságon is elismerte, hogy leszúrta az iskola konyháján dolgozó édesanyát és tinédzser lányát – írja a Daliy Mail.
A 49 éves nőt és lányát, Katie-t április 15-én holtan találták. A gyilkosságról most a bíróság előtt is vallottak a fiatal tettesek.

A páros a szörnyű tettet előző este egy McDonalds parkolójában tervelte ki.

Másnap beosontak a meggyilkolt nő házába, ahol elkövették a brutális gyilkosságokat. A tettesek először az anyát, Elizabeth vették célba, ezután a 13 éves lányára támadtak, akit folytogattak, majd halálra szúrtak.

Forrás: Northfoto

A bíróságon azt vallották, miután megölték anyát és lányát,

közösen vettek egy fürdőt, hogy lemossák magukról a vért, majd megnézték a Twilight-ot.

A fiú elismerte, hogy megölte Elizabeth-et és Katie-t. A lány is bűnösnek vallotta magát abban, hogy részt vett a gyilkosságban, azt azonban tagadja, hogy ő is ölt volna.
Az anya a helyi általános iskola konyháján dolgozott. Halála megrázta a környéken élőket, hiszen jól ismerték a családot. Az, hogy a fiatalok miért öltek, egyelőre nem tudni, indítékuk ismeretlen.

Reggeli szájrapuszi a főnöknek: így köszönnek a női dolgozók a munkahelyükönhttp://www.life.hu/news/20161010-egy-kinai-munkahelyen-szajrapuszival-kell-koszonni-a-fonoknek.htmlNagyon szokatlan csapatépítő ötlettel állt elő egy kézműves söröket előállító cég főnöke: minden női alkalmazottnak reggel szájrapuszival kell köszöntenie őt. NewsOrigoSOKKOLÓ! Így adták vissza a bérlők a tulajnak a lakásthttp://www.life.hu/news/20161008-igy-adtak-vissza-a-berlok-a-tulajnak-a-lakast.htmlEgy kétgyermekes anya hagyta így a bérelt lakást. Állítólag. Mi azért reménykedünk, hogy a történet sántít valahol. News--Katalin, Vilmos és Harry a London Eye-on jótékonykodtakhttp://www.life.hu/news/20161010-katalin-vilmos-es-harry-herceg-a-london-eye-on-jotekonykodott-ime-a-friss-fotok.htmlIzgalmas napot tudhat maga mögött Vilmos, Harry és Katalin hercegnő. News--78 év után újra királyi esküvőt rendeztek Albániábanhttp://www.life.hu/news/20161009-78-ev-utan-ujra-kiralyi-eskuvot-rendeztek-albaniaban-tiranaban.htmlHúsz uralkodócsalád képviselte magát a szombaton Tiranában megrendezett királyi esküvőn, amelyen I. Zogu albán király unokája, II. Leka herceg Elia Zaharia albán színésznővel kelt egybe. News--Túladagolta magát heroinnal egy házaspár: élőben közvetítette az internethttp://www.life.hu/news/20161006--tuladagolta-magat-heroinnal-egy-hazaspar-eloben-kozvetitette-az-internet.htmlSokkoló videó került fel a világhálóra: egy házaspár túladagolta magát, és ezt élőben közvetítette a Facebook. News--Sorozatgyilkos végzett a 22 éves felvidéki fiúval (18+)http://www.life.hu/news/20161007-sorozatgyilkos-stephen-port-vegzett-a-felvideki-fiuval-drogtoladagolasban-halt-meg.htmlDrogtúladagolás végzett a 22 éves magyar fiúval, aki egy londoni sorozatgyilkos áldozata lett. Stephen Port fétise miatt fecskendezett kábítószert a fiúkba, ugyanis állítólag ő eszméletlen emberekkel élvezte az együttlétet. 2014 és 2015 között összesen 4 embert ölt meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.