A Nyíregyházán fejbe lőtt apa vallomása: “Boldogan éltünk, erre jön egy őrült”

Forrás: MTI/Taipusz Attila -
gyilkosság Nyíregyháza orvos lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár gyermekeinek szeme láttára lőtte le a nőt és férjét a román orvos. Az édesanya nem élte túl a támadást, a fejbelőtt apa állapota is sokáig válságos volt. Most megszólalt a történtekkel kapcsolatban. Elmondta, boldogan, példásan éltek, míg a román orvos meg nem jelent náluk azon a végzetes napon.

Augusztus 31-én rontott be a román orvos a nyíregyházi család otthonába és a gyermekek szeme láttára meglőtte a szüleiket. Az anya nem élte túl a támadást, a fejbelőtt apa pedig sokáig válságos állapotban volt. Mostanra ugyan javult, de fél oldalára lebénult a férfi, aki most megszólalt a történtekkel kapcsolatban.

Forrás: MTI/Taipusz Attila

Elmondása szerint csak annyit hallott, a felesége megkérdezi valakitől, hogy mit keres itt. Válasz azonban nem jött, csak lövés dördült. "Kétszer egymás után.

Még a kezét sem emelte fel, vaktában célzott.

A nadrágjában volt a fegyver, csak félretolta az ingét, hogy meghúzza a ravaszt" - mondta a Velvetnek a férfi, akinek fia szaladt ki az utcára segítségért. Elmondta, a felesége nem élt együtt az orvossal.

"Tényleg boldogan éltünk, példát lehetett volna venni rólunk... erre jön egy őrült, aki kitalálja, hogy kell neki a feleségem és lelő mindkettőnket.

Egyáltalán nem igaz, nem éltek soha együtt. Mivel a feleségem orvoslátogató volt, lehet hogy a rendelőben találkoztak, de én és a gyerekek sem láttuk ezt a férfi soha. Jól éltünk, a feleségem soha nem akart elválni tőlem" - mondta a férfi. Hozzátette, az orvos e-mailen zaklatta feleségét, ami miatt egy ügyvédet is felkerestek, aki felszólította a doktort, hogy tartsa távol magát a nőtől.

Újabb részlet derült ki a Teréz körúti robbantásrólhttp://www.life.hu/news/20161011-kiderult-miert-olyan-lassu-a-nyomozas-ujabb-reszlet-derult-ki-a-terez-koruti-robbantasrol.htmlÚgy tudni, csaknem 800 bejelentést kapott eddig a rendőrség, 53 fotót és videót töltöttek fel a Police.hu-ról is elérhető oldalra a robbantással kapcsolatban. Nem fejeződött be azoknak a felvételeknek az elemzése sem, amelyeket a térfigyelő kamerák szeptember 24-én készítettek a robbantó mozgásáról. NewsOrigoKatalin, Vilmos és Harry a London Eye-on jótékonykodtakhttp://www.life.hu/news/20161010-katalin-vilmos-es-harry-herceg-a-london-eye-on-jotekonykodott-ime-a-friss-fotok.htmlIzgalmas napot tudhat maga mögött Vilmos, Harry és Katalin hercegnő. News--Reggeli szájrapuszi a főnöknek: így köszönnek a női dolgozók a munkahelyükönhttp://www.life.hu/news/20161010-egy-kinai-munkahelyen-szajrapuszival-kell-koszonni-a-fonoknek.htmlNagyon szokatlan csapatépítő ötlettel állt elő egy kézműves söröket előállító cég főnöke: minden női alkalmazottnak reggel szájrapuszival kell köszöntenie őt. NewsOrigoGyászol II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20161010-13-ev-utan-el-kellett-altatni-szeretett-kutyajat-ii-erzsebet-kiralynonek.html13 évesen, betegség elhunyt Holly-t, II. Erzsébet királynő idős kedvencét, aki még egy reklámban is szerepet kapott. News--Pedofilnak adta a gyermekét, hogy droghoz jusson http://www.life.hu/news/20161010-eladta-a-hat-eves-kisfiat-egy-no-hogy-drogot-kapjon-pedofil-vette-meg.htmlOlga Maria Bojorez Rodriguez valószínűleg soha többé nem láthatja a gyermekét. A szörnyű tettéért sok év börtön vár rá. News--Tragédia! Autóbalesetben vesztette életét a fiatal futballista http://www.life.hu/news/20161010-autobalesetben-vesztette-eletet-a-21-eves-noi-focista-az-eskuvojere-keszult.htmlA 21 éves játékos éppen hazafelé tartott, amikor a baleset történt. Az autója teljesen összetört, csakúgy, mint a másik gépjármű, amelyben mindkét utas szintén életét vesztette. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.