A hurrikántól megmentett kiscicáért rajong most az internet

Forrás: Twitter/sarafu -
kiscica hurrikán News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul indult a csöpp cica élete, most azonban ő az internet sztárja: több, mint 100.000 ember rajong érte. 

A kiscica egészen fiatal volt csak, amikor örökbe fogadták, ami nem is csoda, hiszen hihetetlenül cuki. A kisállat 3-4 hetes volt, amikor bejárta a Twittert az a fotó, amin egy állatorvosi asszisztens tenyerében pihen. A kisállat majdnem áldozatul esett a Matthew nevű tornádónak Észak-Karolinában. Ám megmentették az állatot, fel is öltöztették, hogy ne fázzon annyira.

Forrás: Twitter/sarafu

A Twitteren közzétett bejegyzést fénysebességgel osztotta meg 60 ezer felhasználó, és több, mint 113.000 lájkot kapott a fotója. Amint bekerült az állatorvoshoz, azonnal lett is gazdája: egy Sarah nevű nő talált rá, aki elcsípett egy családi beszélgetést, amiben épp az volt a téma, hogy szívesen örökbe fogadnának egy cicát. A kiscicának így lett is pillanatok alatt családja, ahol remélhetőleg kipihenheti a történteket.

Nyolcéves kisfiú rontotta meg osztálytársnőjét Gödöllőn (18+)http://www.life.hu/news/20161012-nyolceves-kisfiu-molesztalja-osztalytarsait-godolloben.htmlHarmadikos kisfiú miatt tört ki felháborodás egy gödöllői általános iskolában. Állítólag többször megalázta a lányokat, molesztálta őket, volt, akinek a bugyijába is benyúlt. A szülők úgy érzik, az iskola tett lépéseket, de nem talált megoldást a problémára. NewsThinkstockKeresik a 2017-es eurovíziós dalverseny magyar indulójáthttp://www.life.hu/news/20161011-keresik-a-2017-es-eurovizios-dalverseny-indulojat.htmlKiírták a A Dal 2017 pályázatát, aminek keretében azt a dalt keresik, amelyik Magyarországot képviseli a jövő évi Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben. News--Íme, a világ 10 legőrültebb internetes átverésehttp://www.life.hu/news/20161011-ingyen-penz-es-fizetos-facebook-ime-a-10-legdurvabb-internetes-atveres.htmlAz internetnek köszönhetően minden kacsa és átverés szinte fénysebességgel terjed, és vannak olyan hoaxok, amik kiállták az idők próbáját. Újra meg újra feltűnnek, hogy a hiszékeny és arra fogékony embereket megtévesszék. Összeszedtük az elmúlt 10 év 10 legnagyobb átverését. News--A Nyíregyházán fejbe lőtt apa vallomása: “Boldogan éltünk, erre jön egy őrült”http://www.life.hu/news/20161011-nyiregyhazi-gyilkossag-fejbelott-apa-vallomasa-boldogan-eltunk-erre-jon-egy-orult.htmlA házaspár gyermekeinek szeme láttára lőtte le a nőt és férjét a román orvos. Az édesanya nem élte túl a támadást, a fejbelőtt apa állapota is sokáig válságos volt. Most megszólalt a történtekkel kapcsolatban. Elmondta, boldogan, példásan éltek, míg a román orvos meg nem jelent náluk azon a végzetes napon. News--Bevált recept: szívdöglesztő pasi és cuki vizslahttp://www.life.hu/news/20161011-szivdogleszto-dylan-bradley-modell-es-vizslaja-az-instagram-uj-sztarja.htmlMinden marketingszakértő tudja, hogy cuki kiskutyákkal bármit el lehet adni. Ha mindehhez pedig egy helyes, kockás hasú pasit párosítunk, akkor garantált a siker. Nagyon úgy tűnik, hogy ezt Dylan Bradley modell is előszeretettel alkalmazza. A tökéletes felsőtest adott, és az édes vizsla is megérkezett... NewsOrigoTinik gyilkolták meg az anyát és lányát Nagy-Britanniábanhttp://www.life.hu/news/20161011-elizabeth-edwards-ot-es-lanyat-katie-t-tobb-kesszurassal-oltek-meg-a-tinik.htmlA tinik bíróság előtt vallották be, hogy több késszúrással gyikolták meg Elizabeth Edwards-ot és lányát, Katie-t. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.