A kocsi hátsó ülésén fojtotta meg saját gyerekeit egy nő

Forrás: Elkhart County Sheriff’s Office -
gyilkosság gyerekek család anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hidegvérrel végzett két gyerekével egy anya, aki mielőtt megfojtotta 7 éves lányát és 6 éves fiát, megkérdezte tőlük, akarnak- e élni, vagy inkább a halált választják...

A börtönben adott interjút Amber Pasztor egy Fort Wayne-i tévécsatornának, ahol bevallotta, miért fojtotta meg 7 éves lányát és 6 éves fiát. Szörnyű tettét azzal indokolta, hogy meg akarta akadályozni azt, hogy a gyerekei is olyan "traumatizált" életet éljenek, mint ő.

Amber Pasztor Forrás: Elkhart County Sheriff’s Office

A 29 éves nő szeptember végén ellopott egy autót, és elrabolta a gyerekeit apjuktól, aki a kicsik törvényes felügyelője volt. Az anya a gyerekekkel Fort Wayne-ből Michiganbe tartott, amikor a rádióból megtudta, hogy keresi őket a rendőrség. Ez volt az a pillanat, amikor úgy döntött, megöli a gyerekeket – írja a Time.

"Azt mondtam nekik, hogy választhatnak. Élhetnek traumákkal, mint én, vagy mehetnek a mennybe Istenhez, ahol sokkal jobb lesz nekik" -
magyarázta Amber az interjúban.

Amber gyermekei Forrás: Facebook/Amber Pasztor

A nő elmondta, hogy először a lánya száját és orrát fogta be, mindaddig, amíg a kicsi már nem lélegzett.

Mikor a fiú következett, ő azt mondta, hogy a testvére után akar menni, így vele is végzett.

"Jó kezekben voltak, de nem voltak biztonságban. A gyermekeim már egy jobb helyen vannak az égben, és nem kell többé félniük." Amikor arról kérdezték, hogy a gyerekek küzdöttek-e, miközben ő fojtogatta őket, csak ennyit mondott: "Egy kicsit igen".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.