Apró péniszét akarta mutogatni a bíróságon a nemi erőszakkal vádolt férfi

Forrás: Thinkstock -
pénisz Jacques Rouschop News villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíró nem engedélyezte a vádlottnak, Jacques Rouschopnak, hogy megmutassa péniszét mindenki előtt. A férfi ugyanis a nemi szerve méretére hivatkozott a perben. 

Az Ottawa Citizen számol be az esetről, aminek főhőse a már ismert bűnöző, Jacques Rouschop. A férfi állítólag megerőszakolt és fojtogatott két örömlányt. Rouschop azonban azt vallotta, ő nem lehet bűnös, mert nagyon kicsit a pénisze – akkora, amekkorával nem is lehetne erőszakot elkövetni.

A férfi felajánlotta, hogy megmutatja apró nemi szervét a bíróságon,

ám erre nem volt szükség. "Akkora a péniszem, mint egy hétéves kisgyereknek. Nem hazudok, akár elő is kaphatom, és megmutathatom" – mondta.

Forrás: Thinkstock

Korábban már megvizsgálták a vádlott péniszméretét: egy ápolónő vállalta magára a dolgot, aki hivatalosan is kimondta, a férfi nemi szerve 2,5 centiméteres, izgalmi állapotban 5 centis. A prostituáltak egyébként nem tágítottak, ezután is állították, hogy Rouschop fojtogatta és megerőszakolta őket, a kis péniszről pedig egyikük sem tett említést.

Jacques Rouschop neve nem volt ismeretlen a bíróságon: korábban kétszer ítélték el szexuális zaklatásért, sőt, egy évekkel ezelőtti gyilkossági ügyben is felmerült a neve. Rouschop azonban azzal védekezik, ő nem gyilkolhatott, mert a történtek idején fűnyíró traktort lopott, ezt pedig rögzítették a kamerák is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.