Csoda! Sértetlenül megúszta a cápatámadást a búvár

videó búvár cápatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy fehér cápa betört a búvárt védő ketrecbe. Kész csoda, de a férfi túlélte a találkozást. 

Elképesztő másfél perces felvétel jelent meg a Liquify Magazin Facebook oldalán. A cápákat egy biztonságosnak hitt ketrecből éppen egy búvár filmezte, mikor megtörtént az elképzelhetetlen. Az egyik nagy fehér cápát egy darab hússal csalták a rácsok közelébe, hogy a felvétel jól sikerüljön és az állatot minél közelebbről szemügyre vehessék. Mikor rákapott, nekicsapódott a ketrec oldalának, és egy pillanatra beragadt a rácsok közé. "Mivel nem képes hátrafelé úszni, ezért

az acélketrec rácsait meghajlítva betört a búvárt védő kalitkába.

Szerencsére egy nagyon tapasztalt búvároktató rekedt a ketrecben, aki tudta, hogy csak akkor éli túl, ha nyugodt marad" - magyarázták a szakemberek.
A felvételen jól látszik, amint bejutott a ragadozó a ketrecbe, azonnal kinyitották a kalitka tetejét, hogy kimenekítsék társukat.

Akkor már a kék vizet pirosra festette a vér.

A hajón mindenki azt gondolta, hogy búváruk halálos sebet kapott. Majd egy pillanat múlva a nagy fehér cápa kiverekedte magát a nyitott tetőn és elúszott. Ez után, 15 idegtépő másodpercig nem látni semmit, majd a búvár felbukkan teljes épségben. Kiderült, a vér a cápáé volt, aki megsérült, mikor betört a ketrecbe.

Apró péniszét akarta mutogatni a bíróságon a nemi erőszakkal vádolt férfihttp://www.life.hu/news/20161013-apro-peniszet-akarta-mutogatni-a-birosagon-a-nemi-eroszakkal-vadolt-ferfi-jacques-rouschop.htmlA bíró nem engedélyezte a vádlottnak, Jacques Rouschopnak, hogy megmutassa péniszét mindenki előtt. A férfi ugyanis a nemi szerve méretére hivatkozott a perben. NewsOrigoAmbrus Attila elárulta, hogyan szökött meg a börtönből fényes nappalhttp://www.life.hu/news/20161014-ambrus-attila-igy-hagyta-ott-a-bortont-szokeserol-meselt-az-ismert-bankrablo.htmlA Viszkis néven elhíresült bankrabló úgy döntött, hogy végre kamerák előtt is elmondja, hogyan szökött meg a rendőrség elől. NewsOrigoSúlyos balesetet szenvedett a My Chemical Romance énekese http://www.life.hu/news/20161014-frank-iero-sulyos-balesetet-szenvedett-a-my-chemical-romance-banda-tagja.htmlAz ismert zenészt egy ro­ham­mentő vitte kór­házba, miután fur­gonja egy bus­szal ka­ram­bo­ló­zott. News--Újabb információk láttak napvilágot a Teréz körúti robbantóról http://www.life.hu/news/20161014-terez-koruti-robbanto-horgaszok-kozott-keresik-az-elkovetot.htmlA Blikk információja szerint egyre több nyom utalhat arra, hogy Budapest környéki horgászok között kell keresni a férfit. NewsOrigoÉvekig kínozta gyermekét az anya: megégette, megverte, bezártahttp://www.life.hu/news/20161014-evekig-kinozta-a-chicagoi-anya-a-gyermeket-megegette-megverte-bezarta.htmlLegalább két évig különféle módszerekkel kínozta saját gyermekét a 24 éves anya. Az orvost is sokkolták a sérülések, amiket a gyermek testén felfedeztek. Azt mondta, ennyi sebesülést még soha nem látott egyszerre egy testen. NewsThinkstockEz már biztos: Oksana Neveselaya a világ legdögösebb matektanárjahttp://www.life.hu/news/20161013-oksana-neveselaya-feherorosz-matektanarno-nagyon-szexi.htmlA fehérorosz Oksana Neveselaya a világ legdögösebb matektanárja - ehhez kétség sem férhet. Amióta a diákjai feltöltötték a róla készült videót a netre, seperc alatt hihetetlen népszerűségre tett szert a csini tanárnéni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.