Ennél abszurdabb esküvőt még nem láttál: saját magához ment hozzá a nő

Forrás: Facebook/Crystal Ra Laksmi -
esküvő ceremónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő úgy véli, minden embernek van egy férfi és egy női oldala. Ennek a gondolatnak a jegyében hozzá is ment gyorsan saját magához.

Sok furcsaság történik a világban, de mindig vannak bizarrabb és bizarrabb események. Az esküvő sokáig egy egyértelmű ceremónia volt, ahol két ember kinyilvánította szeretetét a másik felé, hivatalossá téve kapcsolatukat a barátaik és a szeretteik előtt. Manapság azonban már korántsem szükséges ehhez két ember, már előfordult az is, hogy valaki a kutyájához ment hozzá.

Forrás: Facebook/Crystal Ra Laksmi

Crystal Ra Laksmi azonban ennél is továbbment, az ő ceremóniáján ugyanis egyáltalán nem volt másik fél. A nő úgy véli, mindenkinek van egy női és egy férfi oldala is, így aztán ő hozzáment saját magához. Gyönyörű ceremóniát rendezett a saját maga és saját maga nagy napja alkalmából. Esküvőjét Észtországban tartotta, kimondta magának a boldogító igent, és a gyűrűt is felhúzta a saját ujjára. Sajnos arról nincs hír, hogy a hitvesi csók hogyan zajlott le - számolt be a Daily Star.

Forrás: Facebook/Crystal Ra Laksmi
Apró péniszét akarta mutogatni a bíróságon a nemi erőszakkal vádolt férfihttp://www.life.hu/news/20161013-apro-peniszet-akarta-mutogatni-a-birosagon-a-nemi-eroszakkal-vadolt-ferfi-jacques-rouschop.htmlA bíró nem engedélyezte a vádlottnak, Jacques Rouschopnak, hogy megmutassa péniszét mindenki előtt. A férfi ugyanis a nemi szerve méretére hivatkozott a perben. NewsOrigoSúlyos balesetet szenvedett a My Chemical Romance énekese http://www.life.hu/news/20161014-frank-iero-sulyos-balesetet-szenvedett-a-my-chemical-romance-banda-tagja.htmlAz ismert zenészt egy ro­ham­mentő vitte kór­házba, miután fur­gonja egy bus­szal ka­ram­bo­ló­zott. News--Ambrus Attila elárulta, hogyan szökött meg a börtönből fényes nappalhttp://www.life.hu/news/20161014-ambrus-attila-igy-hagyta-ott-a-bortont-szokeserol-meselt-az-ismert-bankrablo.htmlA Viszkis néven elhíresült bankrabló úgy döntött, hogy végre kamerák előtt is elmondja, hogyan szökött meg a rendőrség elől. NewsOrigoTragédia! Agyonlőtte magát egy kisgyermek Chicagóbanhttp://www.life.hu/news/20161014-agyonlotte-magat-egy-kisgyermek-chicagoban-szornyu-tragedia.htmlEgyelőre annyit tudni, hogy a csöppség a szülők hálószobájából csente el a fegyvert. A rendőrség már nyomoz az ügyben. NewsOrigoÚjabb információk láttak napvilágot a Teréz körúti robbantóról http://www.life.hu/news/20161014-terez-koruti-robbanto-horgaszok-kozott-keresik-az-elkovetot.htmlA Blikk információja szerint egyre több nyom utalhat arra, hogy Budapest környéki horgászok között kell keresni a férfit. NewsOrigoÉvekig kínozta gyermekét az anya: megégette, megverte, bezártahttp://www.life.hu/news/20161014-evekig-kinozta-a-chicagoi-anya-a-gyermeket-megegette-megverte-bezarta.htmlLegalább két évig különféle módszerekkel kínozta saját gyermekét a 24 éves anya. Az orvost is sokkolták a sérülések, amiket a gyermek testén felfedeztek. Azt mondta, ennyi sebesülést még soha nem látott egyszerre egy testen. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.