Életveszélyben a fejbe lőtt csecsemő, akit az apja sebesített meg

Forrás:Dreamstime -
rendőrség csecsemő ápolás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Intenzív osztályon ápolják azt a 11 hónapos csecsemőt, akit az apja sebesített meg légpuskával vasárnap a Baranya megyei Oldon. A gyerek állapota válságos - mondta el a pécsi gyermekgyógyászati klinika igazgatója az MTI érdeklődésére.

Decsi Tamás orvosprofesszor elmondta: a csecsemőt mentőhelikopterrel vitték a klinikára, ahol aznap idegsebészeti beavatkozást végeztek rajta. A műtét után a csecsemőintenzív osztályra került, most is lélegeztetőgépen tartják, az állapota súlyos, válságos.

Forrás: Dreamstime

Arról, hogy a 11 hónapos kisgyereket lövés érte, a mentők diszpécsere szólt a rendőröknek, akik később megállapították, hogy

a 22 éves férfi a lakásában töltött állapotban rakta le a légpuskáját, amit véletlenül elsütött, így találta el a kisfiát.

A férfi ellen gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás.

3 órát várt az esőben egy idős nő, míg jött a mentő http://www.life.hu/news/20161016-tobb-oran-at-ult-az-esoben-egy-idos-no-dobbenetes-tortenet-mento.htmlElképesztő dolog történt egy 83 éves asszonnyal az angliai Grantham városában. Hiába a gyors telefon, a segítség lassú volt. News--Kiderült, ki a Népligetben holtan talált nőhttp://www.life.hu/news/20161017-kiderult-ki-a-nepligetben-meztelenul-holtan-talalt-no-s-erzsebet-budapesti-anya.htmlNéhány nappal ezelőtt bukkantak egy fiatal, lemeztelenített nő holttestére a Népligetben. Állítólag a rendőrségnek már sikerült azonosítania az elhunytat: egy fiatal budapesti anyát öltek meg múlt héten. News--Megrendezték a teknős és a nyúl versenyéthttp://www.life.hu/news/20161014-eloben-is-megrendeztek-a-teknos-es-a-nyul-versenyet-a-teknos-elverte-a-nyuszit.htmlLa Fontaine klasszikusát, a teknős és a nyúl versenyét igazából is megrendezték. Szerinteted a teknős vagy a nyúl nyerte az ádáz csatát? NewsOrigoTragédia! Agyonlőtte magát egy kisgyermek Chicagóbanhttp://www.life.hu/news/20161014-agyonlotte-magat-egy-kisgyermek-chicagoban-szornyu-tragedia.htmlEgyelőre annyit tudni, hogy a csöppség a szülők hálószobájából csente el a fegyvert. A rendőrség már nyomoz az ügyben. NewsOrigoÚjabb információk láttak napvilágot a Teréz körúti robbantóról http://www.life.hu/news/20161014-terez-koruti-robbanto-horgaszok-kozott-keresik-az-elkovetot.htmlA Blikk információja szerint egyre több nyom utalhat arra, hogy Budapest környéki horgászok között kell keresni a férfit. NewsOrigoKínos! Lejárattak bennünket a magyar turisták Olaszországbanhttp://www.life.hu/news/20161012-lejarattak-bennunket-magyar-turistak-akik-pompeii-romjain-ugraltak.htmlFelháborodott cikket jelentetett meg az egyik olasz lap: szerintük pár magyar turista vállalhatatlanul viselkedett a pompeii romoknál. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.