Sokkoló: a bíróságon akarta elvágni a saját torkát egy férfi

Forrás: Huntington Beach Police Department -
öngyilkos tárgyalás News bíróság kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kaliforniai bíróságon kis híján elvágta a saját torkát egy vádlott. Még vizsgálják a körülményeket. 

Sokkoló dolog történt nemrég egy kaliforniai tárgyaláson: a bíróságon akarta elvágni a saját torkát az 56 éves vádlott. Ez az után történt, hogy a férfit bűnösnek találták egy 13 éves kislány szexuális zaklatásában - számol be az esetről az Independent.

Forrás: Huntington Beach Police Department

Az egykor tanárként dolgozó vádlott a ruhájában vitte be a pengét, az ítélethirdetés után megvágta a torkát, és ömleni kezdett a vér. A férfit azonnal elsősegélyben részesítették, ám közben bilincset kellett tenni rá, mert ellenkezni akart, végül bevitték a kórházba.

Jeffrey Scott Jones 27 évig volt angoltanár, és ezt ki is használta az iskolában. A vádak szerint 2012 szeptembere és 2013 áprilisa között többször is megerőszakolta áldozatát, aki egyébként nem volt a tanítványa, és megzsarolta, hogy tönkreteszi az életét, ha bárkinek is mesél arról, mit tett vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.