Liftben bántalmazta kedvesét a sztárfocista

Forrás: 123rf.com -
focista családon belüli erőszak Hanyer Mosquera lift bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló videófelvétel került elő a kolumbiai profi futballistáról: a liftben összeverte barátnőjét. Hanyer Mosquera családon belüli erőszak vádjával áll majd bíróság elé.

Borzalmas eseményt rögzített Kolumbiában egy társasház liftjének kamerája: családon belüli erőszakot. Egy férfi ütlegelni és rugdosni kezdte párját, aki kétségbeesetten próbálta védeni magát. A családon belüli erőszak elkövetője egy profi futballista, a 29 éves Hanyer Mosquera.

Képünk illusztráció Forrás: 123rf.com

Az eset után nem sokkal a rendőrök kiérkeztek, és letartóztatták a focistát, akinek családon belüli erőszakért kell majd felelnie. A helyi sajtónak a feleség elmondta, az ütlegelés vége volt csupán az, ami a liftben történt, lakásukban ennél jóval nagyobb borzalmakat kellett átélnie. "Rángatta a hajamat, majd a földre lökött, közben folyamatosan ütlegelt. Megpróbálta kinyomni a szemem, és megrugdosott" - mondta a focista kedvese. Hanyer Mosquera nem először kerül bajba, korábban alkoholproblémái is voltak, ami miatt büntetésből száműzték a keretből, ugyanis ittasan jelent meg az egyik edzésen - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.