Hogy micsoda? Sztriptíztáncosnő arcába szellentett egy férfi

Forrás: Dreamstime -
szellentés News letartóztatás sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 27 éves ausztrál férfi egy igen érdekes módját választotta annak, hogy kifejezze hódolatát egy sztriptíztáncosnőnek: az arcába szellenett. Most rácsok mögött várja az ítéletet. 

Floridába ül a rácsok mögött az a 27 éves férfi, aki egy sztriptízbárban, az egyik táncosnő arcába szellentett. Testi sértés gyanújával került börtönbe - számol be az esetről a Florida Sun Post.

A táncosnő nem nyilatkozott az esetről, a bár igazgatóhelyettese azonban elmondta, korábban még sosem érte semmiféle attrocitás az alkalmazottakat.

Forrás: Dreamstime

" A férfi kiválasztotta az egyik táncosnőnket, és öltáncot kért tőle. Ez után egy üres szobába mentek, a produkció felénél azonban a pasi egyszer csak felpattant, és azt mondta a nőnek, hogy várjon egy percet, mert a széke valószínűleg nedves. A férfi előrehajolt, a kezeivel simán elérte a padlót. Arra kérte a lányt, nézze meg, nem ázott-e át a nadrágja. Amikor a gyanútlan nő egészen közel hajolt a férfi ülepéhez, az hirtelen egy gusztustalan, bűzös gázfelhőt engedett a lány arcába" - mesélte a hely igazgatóhelyettese.

A táncosnő azonnal kirohant, és hívta a kidobókat, akik a klubban tartották a férfit a rendőrség kiérkezéséig. A táncosnőt aznapra hazaengedték, állítólag komoly pszichés károsodást szenvedett.

Forrás: Dreamstime

Az elkövető indítékai egyelőre ismeretlenek, de valószínűleg egy tréfa akart lenni ez az egész. Egy floridai lap szerint az elkövető ugyanaz a férfi, akinek néhány nappal korábban, egy kísértetiesen hasonló ügy miatt volt dolga a rendőrséggel.

9 napos házasság után végezte ki feleségét a férjhttp://www.life.hu/news/20161021-satannak-hitte-feleseget-9-nap-hazassag-utan-kivegezte.htmlNem sokáig tartott a pár boldogsága, ugyanis az esküvőjük után 9 nappal véres gyilkosság helyszínévé vált az otthonuk. A borzalmat maga a férj követte el, aki magát Istennek a feleségét pedig a Sátánnak hitte, és így akarta megakadályozni, hogy eljöjjön a világvége. News--Tragédia! Halálra erőszakoltak egy 16 éves lányt (18+)http://www.life.hu/news/20161020-argentinaban-halalra-eroszakoltak-egy-16-eves-lanyt.htmlAzért a 16 éves lányért tartanak menetet Buenos Airesben, akit elkábítottak, és borzalmas kegyetlenséggel megerőszakoltak. A fiatal végül a kórházban halt bele sérüléseibe. NewsOrigoEgy volt polgármester fia a Teréz körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20161020-elfogtak-a-terez-koruti-robbantot-egy-volt-polgarmester-fia.htmlElkapták a TEK emberei a Teréz körúti robbantással gyanúsítható férfit egy Zala megyei településen. Az illető nyomára nem lakossági bejelentés után bukkantak, az elfogása a hosszas nyomozás eredménye. Végül egy csellel bizonyosodtak meg kilétéről, ezután ütöttek rajta otthonában. A férfit még az éjjel Budapestre szállították. NewsOrigoVideó! Így fogták el a Teréz körúti robbantót http://www.life.hu/news/20161020-terez-koruti-robbanto-igy-fogtak-el-a-gyanusitottat-video-keszult.htmlElfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint a Teréz körúton robbantott. Most egy felvétel is felkerült az akcióról. NewsOrigoEz vár ránk a hétvégén? Öt megyére is figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20161021-hetvegi-idojaras-eso-es-kod-varhato-vedd-elo-az-esernyodet.htmlBár sokan örülnének a kellemes őszi napoknak, a ránk váró hétvége nem kecsegtet valami jó idővel. Az Országos Meteorológiai Szolgálat az elkövetkezendő napokban öt megyére is figyelmeztetést adott ki. News--Hetvenszer közösült a rábízott fiúval a bébiszitterhttp://www.life.hu/news/20161020-hetvenszer-fekudt-le-a-kiskamasszal-a-bebiszitter.htmlHetvenszer közösült a rábízott fiúval a bébiszitter, aki állítása szerint viszonzottan szereti a nála négy évvel fiatalabb tinit. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.