Hatalmasat változik az időjárás

Forrás: Thinkstock -
időjárás október ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még van remény arra, hogy kicsit élvezhessük az októberi nap sugarait. 

Az előrejelzések szerint a csapadékos frontzóna elvonulásával kedden visszatér az őszi tavasz, de valószínűleg már vasárnap sem lesz eső. Helyenként 17 fok közötti hőmérséklet várható. Hétfőn Nagykanizsa környékén akár 20, kedden délnyugaton már 23 fok is lehet. Szerdától kicsit megint hűl a levegő, de egészen a hét végéig 15 fok körül marad a nappali hőmérséklet.

Forrás: Thinkstock

A Csellengőkben is keresték anno a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjáthttp://www.life.hu/news/20161022-a-csellengokben-is-kerestek-anno-a-terez-koruti-robbantas-gyanusitottjat-laszlot.htmlViharos gyermekkora lehetett a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának. Olyannyira, hogy az ő és lánytestvére fotója még a Csellengők című, eltűnt gyermekekről szóló műsorban is szerepelt egykor. NewsOrigoHosszú Katinka négy aranyat nyert szombatonhttp://www.life.hu/news/20161008-hosszu-katinka-negy-aranyat-nyert-szombaton-az-uszo-rovidpalyas-vilagkupa-hatodik-allomasan.htmlHosszú Katinka hét döntőben négy arany- és két ezüstérmet nyert az úszó rövid pályás világkupa hatodik, dubaji állomásának szombati nyitónapján. News--A Matthew az utóbbi évtized legnagyobb és legerősebb hurrikánjahttp://www.life.hu/news/20161008-a-matthew-valoszinuleg-az-utobbi-evtized-legnagyobb-es-legerosebb-hurrikanja-a-karibi-tersegtol.htmlA hurrikán a hét első felében - még a 4-es kategóriába sorolva - a karibi térségben, mindenekelőtt Haitin okozott óriási pusztítást, és 340 halottat követelt. A helyzetet "katasztrofálisnak" nevezte Jocelerme Privert ügyvivő haiti elnök. Florida keleti partjai felé tartva, pénteken veszített erejéből a hurrikán, amely most észak felé vette az irányt. News--A tűzszerész szakértő szerint nem gázrobbanás történt a Teréz körútonhttp://www.life.hu/news/20160925-budapesten-szombat-hajnalban-a-terez-koruton-nem-gazrobbanas-tortent-a-tuzszeresz-szakerto-szerint.htmlEgyértelműen nem gázrobbanás történt a Teréz körúton szombat éjjel, egészen bizonyos, hogy robbanószerkezet robbant fel - mondta Ladocsi Attila igazságügyi tűzszerész szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap déli műsorában. A szakértő szerint a robbanás környezetében keletkezett elváltozások, károk, a kirakatüveg környékének sérülése, a fal maradványa egyértelműen nagyobb mennyiségű robbanóanyag robbanására utal. NewsFotó: Mudra László - OrigoTeréz körúti robbanás: stabil a sérült rendőrök állapotahttp://www.life.hu/news/20160925-terez-koruti-robbanasban-megserult-rendorok-allapota-stabil.htmlElszenvedett sérüléseikhez képest kielégítő, stabil a szombat éjjeli robbanásban megsérült két budapesti rendőr tiszthelyettes állapota - közölte a rendőrség vasárnap este a honlapján.NewsFotó: Mudra László - OrigoElfogták a több halálos áldozatot követelő burlingtoni lövöldözés gyanúsítottját http://www.life.hu/news/20160925-elfogtak-a-tobb-halalos-aldozatot-kovetelo-burlingtoni-lovoldozes-gyanusitottjat-egy-huszeves-ferfit.htmlElfogták szombat este az Egyesült Államok északnyugati részén lévő Washington államban a több halálos áldozatot követelő, előző napi burlingtoni lövöldözés gyanúsítottját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.