amerikai elnökválasztás 2016 Donald Trump per szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Donald Trump szombaton, esetleges elnökségének első száz napját felvázoló programbeszédét megelőzően bejelentette: a választás után minden nőt beperel, aki szexuális bűncselekménnyel vádolta meg őt.

"Minden egyes hazug számítson perre, amint vége a választásnak" - hangsúlyozta a republikánusok elnökjelöltje, hozzátéve: már alig várja, hogy elégtételt vehessen.

Forrás: MTI/AP/Evan Vucci
Hosszú Katinka öt aranyat szerzett Szingapúrbanhttp://www.life.hu/news/20161022-hosszu-katinka-uszo-ot-aranyat-szerzett-szingapurban.htmlÖt arany- és egy ezüstérmet szerzett Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, a verseny szombati zárónapján.NewsAFPMeghalt a Mount Everest első női meghódítójahttp://www.life.hu/news/20161022-meghalt-a-mount-everest-elso-noi-meghoditoja-tabej-dzsunko.html Tabej Dzsunko, aki a nők közül elsőként hódította meg a Mount Everestet - adta hírül a japán média.NewsThinkstockA Csellengőkben is keresték anno a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjáthttp://www.life.hu/news/20161022-a-csellengokben-is-kerestek-anno-a-terez-koruti-robbantas-gyanusitottjat-laszlot.htmlViharos gyermekkora lehetett a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának. Olyannyira, hogy az ő és lánytestvére fotója még a Csellengők című, eltűnt gyermekekről szóló műsorban is szerepelt egykor. NewsOrigo60 évesen meghalt Kevin Meaney, stand-up humorista http://www.life.hu/news/20161022-60-evesen-meghalt-kevin-meaney-stand-up-humorista.htmlOtthonában találtak rá, Forestburgh-ben, New York államban. News--A Matthew az utóbbi évtized legnagyobb és legerősebb hurrikánjahttp://www.life.hu/news/20161008-a-matthew-valoszinuleg-az-utobbi-evtized-legnagyobb-es-legerosebb-hurrikanja-a-karibi-tersegtol.htmlA hurrikán a hét első felében - még a 4-es kategóriába sorolva - a karibi térségben, mindenekelőtt Haitin okozott óriási pusztítást, és 340 halottat követelt. A helyzetet "katasztrofálisnak" nevezte Jocelerme Privert ügyvivő haiti elnök. Florida keleti partjai felé tartva, pénteken veszített erejéből a hurrikán, amely most észak felé vette az irányt. News--A tűzszerész szakértő szerint nem gázrobbanás történt a Teréz körútonhttp://www.life.hu/news/20160925-budapesten-szombat-hajnalban-a-terez-koruton-nem-gazrobbanas-tortent-a-tuzszeresz-szakerto-szerint.htmlEgyértelműen nem gázrobbanás történt a Teréz körúton szombat éjjel, egészen bizonyos, hogy robbanószerkezet robbant fel - mondta Ladocsi Attila igazságügyi tűzszerész szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap déli műsorában. A szakértő szerint a robbanás környezetében keletkezett elváltozások, károk, a kirakatüveg környékének sérülése, a fal maradványa egyértelműen nagyobb mennyiségű robbanóanyag robbanására utal. NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.