Apja gyerekkorában elrabolta a Teréz körúti robbantót

Forrás: TV2 -
emberrablás Teréz körúti robbantás rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Teréz körúti robbantónak hányatott gyermekkora volt, még a Csellengőkben is szerepelt, hiszen a saját apja elrabolta őt. Incze Zsuzsa az eltűnt gyerekekkel foglalkozó műsor producere ismeri a történetüket, könyvében is ír a család drámájáról.

Borzalmas gyermekkora volt a Teréz körúti robbantónak, ez derül ki Incze Zsuzsa könyvéből, aki a Csellengők producereként foglalkozott a család történetével. A gyermek a műsorban is feltűnt, hiszen apja elrabolta őt anyjától kiskorában. A tévés írásából képet kaphatunk azokról a borzalmakról, amiken keresztülmentek. A szülők viszonya hamar megromlott, házasságuk után szinte egyből megszületett első gyermekük, László. Az apa azonban nem bánt jólt a családjával. A második gyerek születése után még rosszabbak lettek az otthoni viszonyok, ezért az anya elköltözött a nagyszülőkhöz.

A Teréz körúti robbantó Forrás: TV2

A férfi azonban nem elégedett meg azzal, hogy látogatja a gyerekeit, ezért elrabolta őket. „Átlagos hétköznap délután volt. Andrea a testvérével és az édesapjával vásárolni ment. A másfél éves Dórika a gyerekszobában aludt. Teréz, a nagymama kinn ült a teraszon Lacikával. Betolatott egy mikrobusz, a vezető kiszállt. Teréz épp visszafordult Lacikához, amikor egy erős kéz félrelökte. Rádöbbent, hogy aki a mikrobusz mellett besurrant, a veje.

Az apa ölbe kapta a kisfiút, és rohant vele kifelé.

Teréz majd elájult, látva, hogy átdobja a gyereket a kerítésen. Két férfi állt a túloldalon, ők kapták el Lacikát. László besurrant a házba,

kikapta az alvó kislányt az ágyból, és a hangosan sikoltozó csecsemővel a karján bevágódott a kocsiba"

- idéz a könyvből a Blikk. Ezek után még valahogy visszakerültek a gyerekek az anyához, ám később az apa ismét elrabolta őket. Azt mondta, síelni megy a gyerekekkel, de Dél-Amerikába vitte őket, ahonnan csak 5 év múltán tért haza, amikor a bűncselekmény már elévült.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Ami ezeknek a gyerekeknek jutott, az maga a pokol. Többet azonban az édesanya kérésére nem mondhatok arról, hogyan kerültek haza, és mi történt velük a távol töltött öt év alatt. Mindezt az ő védelmükben tettem és teszem! Ma is hiszem, hogy emberileg és szakmailag ez volt a dolgom, s az elveim mára sem változtak meg" - mondta Incze Zsuzsa.

Felvette saját balesetét: Így borult fel kocsijával a fiatal fiú - Videó!http://www.life.hu/news/20161024-enekles-kozben-csuszott-ki-a-fiatal-fiu-kocsija-durva-kepsorok.htmlA szokásos autóútjára indult az a fiú, aki felvette saját balesetét videóra, majd meg is osztotta közösségi oldalán. Énektudását akarta tesztelni a felvétellel, amit milliók kattintottak le. News--1500 év börtönbüntetést kapott – Lányát is többször megerőszakolta (18+)http://www.life.hu/news/20161023-1500-ev-bortonbuntetest-kapott-a-ferfi-aki-186-szor-eroszakolta-meg-a-sajat-lanyat.html1503 évet kapott az a kaliforniai férfi, akit 186 rendbeli nemi erőszakban talált bűnösnek a bíróság. Az elítélt négy éven keresztül hetente kétszer-háromszor megerőszakolta saját lányát. NewsThinkstockEZMIEZ? Disznóvágás egy budapesti panel tetejénhttp://www.life.hu/news/20161023-disznovagas-egy-budapesti-panel-tetejen.htmlA TRASH OF PEST elnevezésű Facebook-oldal tette közkinccsé az alábbi levelet, ami vagy tökéletes trollkodás, vagy valami olyan, amire nem találunk szavakat. News--Videoüzenetet küldött Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/news/20161023--hosszu-katinka-uszoolimpikon-1956-os-magyar-forradalom-60-evforduloja-alkalmabol-videouzenetet.htmlAz Iron Lady az 1956-os magyar forradalom 60. évfordulója alkalmából videoüzenetet küldött. News--Horrorbaleset Ferihegynél - Nyolc sérült vanhttp://www.life.hu/news/20161023-brutalis-harmas-karambol-ferihegynel-nyolc-serult-egy-eletveszelyes.htmlHármas karambol történt vasárnap reggel Ferihegynél. Az ütközésben nyolcan megsérültek, egyikük életveszélyesen. News--Mellmarkolászással jósol a kínai férfi - Vírusként terjed a videóhttp://www.life.hu/news/20161023-mellmarkolaszassal-josol-a-kinai-ferfi.htmlVírusként terjed az a videó, amelyen egy kínai férfi egy nő mellét markolássza. Állítólag jóslás céljából. Kicsit bizarr, de megmutatjuk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.