Levideózták a máltai reptéren történt légikatasztrófát

Forrás: AFP/Matthew Mirabelli -
videó Málta repülőgép baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legalább öt ember vesztette életét a máltai repülőgép-balesetben. Egy katonai kisgép zuhant le a nemzetközi reptéren, a máltai kormány szerint francia határőrök utaztak a repülőn, ami a felszállás után nem sokkal lángba borult.

Líbia felé indult a katonai kisgép, ami már nem juthatott el úticéljáig. Máltán a nemzetközi reptéren helyi idő szerint reggel fél 8 előtt a kifutópálya közelében a földnek csapódott, és lángba borult. A felvételek szerint a repülőtérről fekete füstoszlop emelkedett a magasba, és a repülőtér közelében futó, két falut összekötő útra is kirepültek a gép roncsának égő darabjai.

Forrás: AFP/Matthew Mirabelli

"Alig maradt valami a repülőből, csak némi törmelék"

- idézi a Times of Malta az egyik szemtanút, aki azt állította, hogy a repülő "talán 10 méterre" tőle csapódott a földbe. A balesetet senki nem élte túl. A máltai kormány közleményben tudatta, hogy a repülőgépen öt francia határőr utazott, akik felderítő küldetésen vettek részt.

A francia határőrség immár öt hónapja végzett megfigyelő repüléseket a térségben,

a kábítószer- és embercsempészek útvonalait feltérképezendő. A kormányzati kommüniké szerint a pilóták helyi repülésről adtak le repülési tervet, párórás út után vissza kellett volna térniük Máltára, máshol pedig nem terveztek leszállást. A francia védelmi tárca szintén közleményt adott ki, melyben megerősítik, hogy a gépen lévők a minisztérium számára végeztek felderítő tevékenységet a Földközi-tengeren. Arra is kitérnek, hogy az áldozatok közül hárman dolgoztak a francia védelmi minisztériumnak, ketten pedig a gépet üzemeltető cég munkatársai voltak. A baleset okainak feltárására belső vizsgálat indult.

Titokzatos módon hunyt el a fiatal párhttp://www.life.hu/news/20161024-titokzatos-modon-hunyt-el-a-fiatal-par-cameron-hulet-es-felesege-courtney.htmlMichigan-i otthonukban holtan találtak a fiatal házaspárra, a 28 éves Cameron Huletre és 20 éves feleségére, Courtney-ra. Haláluk körülményei azonban igen érdekesek. News--Apja gyerekkorában elrabolta a Teréz körúti robbantóthttp://www.life.hu/news/20161024-gyerekkoraban-sajat-apja-rabolta-el-a-terez-koruti-robbantot.htmlA Teréz körúti robbantónak hányatott gyermekkora volt, még a Csellengőkben is szerepelt, hiszen a saját apja elrabolta őt. Incze Zsuzsa az eltűnt gyerekekkel foglalkozó műsor producere ismeri a történetüket, könyvében is ír a család drámájáról. NewsOrigoVádat emeltek a csévharaszti prostituált gyilkosa ellenhttp://www.life.hu/news/20161024-vadat-emeltek-a-csevharaszti-prostitualt-gyilkosa-ellen-a-rendorok.htmlTavaly decemberben egy nő holttestét találták meg az M0-ás autópályán. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a napokban zárta le a nyomozást és vádemelést javasolnak a gyanúsított 38 éves férfi ellen. NewsOrigoFelvette saját balesetét: Így borult fel kocsijával a fiatal fiú - Videó!http://www.life.hu/news/20161024-enekles-kozben-csuszott-ki-a-fiatal-fiu-kocsija-durva-kepsorok.htmlA szokásos autóútjára indult az a fiú, aki felvette saját balesetét videóra, majd meg is osztotta közösségi oldalán. Énektudását akarta tesztelni a felvétellel, amit milliók kattintottak le. News--Felvette saját balesetét: Így borult fel kocsijával a fiatal fiú - Videó!http://www.life.hu/news/20161024-enekles-kozben-csuszott-ki-a-fiatal-fiu-kocsija-durva-kepsorok.htmlA szokásos autóútjára indult az a fiú, aki felvette saját balesetét videóra, majd meg is osztotta közösségi oldalán. Énektudását akarta tesztelni a felvétellel, amit milliók kattintottak le. News--1500 év börtönbüntetést kapott – Lányát is többször megerőszakolta (18+)http://www.life.hu/news/20161023-1500-ev-bortonbuntetest-kapott-a-ferfi-aki-186-szor-eroszakolta-meg-a-sajat-lanyat.html1503 évet kapott az a kaliforniai férfi, akit 186 rendbeli nemi erőszakban talált bűnösnek a bíróság. Az elítélt négy éven keresztül hetente kétszer-háromszor megerőszakolta saját lányát. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.