Gyászhír: elhunyt a Big Brother sztárja – 57 éves volt!

halál szívroham gyász Pete Burns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, Pete Burns, a Big Brother egykori sztárja szívrohamban hunyt el.

Pete Burns mindössze 57 éves volt, amikor egy szívroham elragadta az élők sorából. A Dead or Alive együttes sztárja még 2006-ban szerepelt a Big Brother című valóságshow-ban. A sztár menedzsere, Steve Coy a Twitteren megerősítette a hírt.

"Az egész családot és a barátokat is lesújtotta a mi kis csillagunk elvesztése" - idézi őt a Mirror.

102 késszúrással gyilkolták meg barátjukathttp://www.life.hu/news/20161024-102-kesszurassal-megoltek-baratjukat-mert-unalmasnak-talaltak.htmlTúlságosan unalmasnak találták Jake Laskert, ezért 102 késszúrással brutálisan meggyilkolták őt. Az elkövető Max Peter Smith, akit Kyle Dumesny bujtott fel a rémséges tettre. 250 üzenetben tervezték meg a gyilkosságot. News--Levideózták a máltai reptéren történt légikatasztrófáthttp://www.life.hu/news/20161024-levideoztak-a-maltai-repulogep-balesetet.htmlLegalább öt ember vesztette életét a máltai repülőgép-balesetben. Egy katonai kisgép zuhant le a nemzetközi reptéren, a máltai kormány szerint francia határőrök utaztak a repülőn, ami a felszállás után nem sokkal lángba borult. News--Titokzatos módon hunyt el a fiatal párhttp://www.life.hu/news/20161024-titokzatos-modon-hunyt-el-a-fiatal-par-cameron-hulet-es-felesege-courtney.htmlMichigan-i otthonukban holtan találtak a fiatal házaspárra, a 28 éves Cameron Huletre és 20 éves feleségére, Courtney-ra. Haláluk körülményei azonban igen érdekesek. News--Apja gyerekkorában elrabolta a Teréz körúti robbantóthttp://www.life.hu/news/20161024-gyerekkoraban-sajat-apja-rabolta-el-a-terez-koruti-robbantot.htmlA Teréz körúti robbantónak hányatott gyermekkora volt, még a Csellengőkben is szerepelt, hiszen a saját apja elrabolta őt. Incze Zsuzsa az eltűnt gyerekekkel foglalkozó műsor producere ismeri a történetüket, könyvében is ír a család drámájáról. NewsOrigoVádat emeltek a csévharaszti prostituált gyilkosa ellenhttp://www.life.hu/news/20161024-vadat-emeltek-a-csevharaszti-prostitualt-gyilkosa-ellen-a-rendorok.htmlTavaly decemberben egy nő holttestét találták meg az M0-ás autópályán. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a napokban zárta le a nyomozást és vádemelést javasolnak a gyanúsított 38 éves férfi ellen. NewsOrigoFelvette saját balesetét: Így borult fel kocsijával a fiatal fiú - Videó!http://www.life.hu/news/20161024-enekles-kozben-csuszott-ki-a-fiatal-fiu-kocsija-durva-kepsorok.htmlA szokásos autóútjára indult az a fiú, aki felvette saját balesetét videóra, majd meg is osztotta közösségi oldalán. Énektudását akarta tesztelni a felvétellel, amit milliók kattintottak le. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.