A Viszkis rablót rágalmazással vádolja egykori tettestársa

Forrás: Ambrus Attila Facebook oldala -
viszkis rabló rágalmazás Orbán Gábor Ambrus Attila per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pert indít a filmprodukciós iroda és Ambrus Attila ellen a Viszkis rabló tettestársa, ha a most készülő játékfilmben is megismétlik azt a rágalmat, mely szerint ő buktatta le a bankrablót.

A Viszkis rabló tettestársa rágalmazással vádolja Ambrus Attilát, és kilátásba helyezte, hogy bepereli a rablót, valamint a filmprodukciós irodát, amennyiben a most készülő játékfilmben is megismétlik azt a vádat, mely szerint ő buktatta le őt. Orbán Gábor ugyanis állítja, mindenben úgy járt el, ahogy előzőleg megállapodtak.

Ambrus Attila Forrás: Ambrus Attila Facebook oldala

A tettestárs szerint Ambrussal azt beszélték meg, hogy 3 órán át nem árulja el a nevét, hogy legyen ideje elérni a határt és elhagyni az országot. Ehhez képest a Kis Viszkis 4 órán keresztül tartotta magát. Ambrus Attila azonban nem tudott a saját maga által megszabott időn belül kijutni az országból. A tettestárs szerint az ügyetlenkedés és a gyors lebukás azonban nem fért bele a maga és a média által kialakított "magyar Robin Hood" imidzsébe, így utólag inkább rá hárította a felelősséget.

Forrás: TV2

Orbán Gábor maga is 8 évet ült a börtönben a bankrablásokban való közreműködésért. Soha nem tagadta bűnrészességét sőt,

azt állítja, Ambrus Attila nélküle nem is kezdett volna bele a bankrablási sorozatba,

amely később országos hírnevet hozott számára. A lebukásukról a Viszkis által elmondott történetet viszont hazugnak és becsületsértőnek tartja, és három kiskorú gyermek édesapjaként mindent el kíván követni annak érdekében, hogy megcáfolja Ambrus Attila állításait. Könyvében ezért részletes leírást ad valamennyi közösen végrehajtott rablásról, továbbá a hazai börtönökben eltöltött években szerzett tapasztalatairól. A Viszkis rablóról készülő filmnek jelenleg az utómunkálatai folynak, jövő tavasszal várható a bemutatója.

Eltűnt Rihanna egyik háttértáncosahttp://www.life.hu/sztarok/20161025-rihanna-nagyon-aggodik-eltunt-az-egyik-hattertancosa.htmlBajban van Rihanna: a napokban eltűnt az egyik háttértáncosa, akit most mindenki, beleértve a rendőrséget is nagy erőkkel keres. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi intim titkokat osztott meg kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161025-szabo-zsofi-titkokat-osztott-meg-kapcsolatarol.htmlÁlomszép esküvője volt Szabó Zsófinak és párjának, azóta pedig mint férj és feleség élik a mindennapjaikat. A házasság máris hozott egy kis változást az életükben, Zsófi elárulta azt az intim részletet, ami másként megy, mióta kimondták a boldogító igent. TV + SztárokOrigoKirabolták és megfenyegették Zalatnay Cinithttp://www.life.hu/sztarok/20161025-zalatnay-cinit-egy-benzinkuton-raboltak-ki-majd-meg-is-fenyegettek.htmlZalatnay Cini boldog volt, hogy végre lányával tölthette a hétvégét. Ám a boldogság hamar rémálommá vált... TV + Sztárok--Rubint Réka csodát tetthttp://www.life.hu/sztarok/20161025-rubint-reka-facebook-kozossegevel-egyutt-csodat-tett.htmlRubint Réka közösségi oldalán mesélte el, milyen találkozásban volt része a hétvégén. Egy idős hajléktalan bácsival hozta össze a sors, akivel beszédbe elegyedett. A bácsi felfedte Réka előtt legféltettebb titkát, egyetlen vágyát, a fitneszlady pedig teljesítette.... TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Jól érzem magam a bőrömben"http://www.life.hu/sztarok/20161025-hajdu-peter-jol-erzi-magat-tultette-magat-a-maganeleti-valsagon.htmlA Frizbi műsorvezetője egy forgatási szünetben vallott a Blikknek magánéleti válságáról. TV + SztárokOrigoSokkolóan vékony az Amerikai pite szőkesége, Tara Reidhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-sokkoloan-vekony-az-amerikai-pite-szokesege-tara-reid-szineszno.htmlTara Reid már nem fiatal, ám amióta rémisztően vékony, még öregebbnek tűnik. A 41 éves színésznő a napokban szinte bikiniben mutatta meg magát a vörös szőnyegen – kár volt! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.