Botrány! Doppingszert találtak egy elhunyt sportoló mintájában

Forrás: AFP/STF/Marwan Naamani -
halál sportoló doppingszer Besik Kudukhov
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Doppingszert mutattak ki a három éve elhunyt Besik Kudukhov olimpiai ezüstérmes birkózó mintájában.

A 2013 decemberében, 27 éves korában közlekedési balesetben elhunyt versenyző egy évvel korábban, a londoni játékokon a szabadfogásúak 60 kilós kategóriájában ezüstérmes lett, 2008-ban Pekingben pedig bronzérmet szerzett az 55 kilogrammosok között.

Forrás: AFP/STF/Marwan Naamani

Az orosz sportági szövetség hétfői közleménye szerint a Londonban levett mintájában az idei újraelemzésnél mutatták ki az anabolikus szteroidok közé tartozó turinabolt.

Az ügyet átadták a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) fegyelmi bizottságának, amely múlt héten intézkedés nélkül lezárta az oroszok tájékoztatása szerint. A NOB, amely nem ismert el pozitív tesztet Kuduhovnál, nem reagált az esetre.

Az anya elektromos kábellel fojtotta meg a saját gyermekéthttp://www.life.hu/news/20161025-nagyapaval-szexelt-az-anya-a-kisfia-rajuk-nyitott-az-anya-meggyilkolta.htmlMegfojtotta 8 éves kisfiát az anya, majd csatornába dobta, mert a gyermek rányitott, mikor ő az apósával szexelt. 30 év börtönre ítélték az olasz nőt. NewsThinkstockApja gyerekkorában elrabolta a Teréz körúti robbantóthttp://www.life.hu/news/20161024-gyerekkoraban-sajat-apja-rabolta-el-a-terez-koruti-robbantot.htmlA Teréz körúti robbantónak hányatott gyermekkora volt, még a Csellengőkben is szerepelt, hiszen a saját apja elrabolta őt. Incze Zsuzsa az eltűnt gyerekekkel foglalkozó műsor producere ismeri a történetüket, könyvében is ír a család drámájáról. NewsOrigoHorrorbaleset Ferihegynél - Nyolc sérült vanhttp://www.life.hu/news/20161023-brutalis-harmas-karambol-ferihegynel-nyolc-serult-egy-eletveszelyes.htmlHármas karambol történt vasárnap reggel Ferihegynél. Az ütközésben nyolcan megsérültek, egyikük életveszélyesen. News--Trump mindenkit beperel, aki zaklatással vádoljahttp://www.life.hu/news/20161022-trump-mindenkit-beperel-az-elnokvalasztas-utan-aki-zaklatassal-vadolja.htmlDonald Trump szombaton, esetleges elnökségének első száz napját felvázoló programbeszédét megelőzően bejelentette: a választás után minden nőt beperel, aki szexuális bűncselekménnyel vádolta meg őt.News--Hogy micsoda? Sztriptíztáncosnő arcába szellentett egy férfihttp://www.life.hu/news/20161021-szriptiztancosno-arcaba-szellentett-egy-ferfi-letartoztattak.htmlEgy 27 éves ausztrál férfi egy igen érdekes módját választotta annak, hogy kifejezze hódolatát egy sztriptíztáncosnőnek: az arcába szellenett. Most rácsok mögött várja az ítéletet. News--Megszólalt a Teréz körúti robbantó édesapjahttp://www.life.hu/news/20161021-megszolalt-a-terez-koruti-robbanto-edesapja-szerinte-nem-a-fia-a-tettes.htmlA rendőrségnek sikerült elfognia a Terét körúti robbantással gyanúsítható férfit, de a merénylő édesapja nem hiszi, hogy valóban a fia a tettes. Szerinte csak vaktában lövöldöznek, a szomszédok viszont több gyanús esetről is beszámoltak a fiúval kapcsolatban. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.