hajléktalan News Khalil Rafati milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodák márpedig léteznek a 21. században is, ilyen többek között Khalil Rafati története, aki nemrég még hajléktalan volt, most pedig milliárdosként tengeti napjait. 

A 46 éves Khalil Rafati Malibun lakik mesés otthonában, 13 éve azonban még a drogfüggő hajléktalanok szörnyű hétköznapjait élte. A heroin volt az életének értelme, mindenféle testi bajai voltak, és 50 kilót sem mutatott alatta a mérleg. Ő azonban változtatni akart: kőkemény munkával leszokott a kábítószerről, 2007-ben pedig ő maga nyitott egy menedékházat, ahol a lakóknak egészséges zöldturmixokat készített.

Forrás: Instagram/iforgottodiebook

A férfi tehetséges volt az egészséges italok készítésében, és amikor ennek híre ment, már csak a smoothie-jaiért jártak hozzá az emberek. Rafiti meglovagolta a sikert: megalapította SunLife Organics nevű márkáját, és könyvet is írt. Ma pedig olyan sztárok rajonganak a turmixaiért, mint David Duchovny és a Red Hot Chili Peppers frontembere, Anthony Kiedis.

Forrás: Instagram/khalilrafati

Rafatit gyermekkorában szexuálisan bántalmazták, később pedig börtönben is volt, és majdnem belehalt a drogtúladagolásba, ma már egészen más életet él. Rengeteg pénze van, ehhez azonban kőkemény munka és egy jó adag szerencse is kellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.