Rokonnak kiadva magát csalt ki az idős asszonytól több milliót egy nő

Forrás: Police.hu -
rokonság lopás csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csalással vett át több millió forintot egy ismeretlen nő egy idős asszonytól: azt mondta, veszélyben van az élete, és pénzre van szüksége. A lányának adta ki magát, így tévesztette meg a sértettet. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Trükkös csalást hajtott végre egy ismeretlen nő: rokonnak adta ki magát, így vett át több millió forintot egy idős asszonytól. A pénz átadása előtt többször telefonon hívogatta a sértettet, a lányának adta ki magát és azzal ijesztgette az idős asszonyt, hogy veszélyben van az élete. A csaló szeptember 7-én 6 óra 30 perc körül megjelent az idős nő ráckevei lakhelyén és átvett tőle több mint 2 millió forintot. A nyomozás során megállapították, hogy egy feltöltőkártyás telefonról indították a hívásokat, amelyet egy ismeretlen férfi töltött fel egy XIX. kerületi benzinkútról, ahol a biztonsági kamera felvételeket is készített az illetőről.

Forrás: Police.hu

A nyomozás során azt is sikerült kideríteni, hogy az idős sértettől a pénzt egy ismeretlen nő vette át, aki 30-35 év körüli, 165 centiméter magas, normál testalkatú, világosbarna hajú. Az elkövetéskor világos árnyalatú cipőt, fekete színű baseball sapkát, hosszú, fehér színű nadrágot, valamint fekete színű kapucnis felsőt viselt, amely alatt világos árnyalatú póló volt. Az elkövetőről grafika készült. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a nyomozásban - írja a Police.hu.

Forrás: Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.