Négy pénisze van az újonnan felfedezett ezerlábúnak

Forrás: Paul Marek, Virginia Tech -
pénisz négy ezerlábú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új ezerlábút találtak a kaliforniai Sequoia Nemzeti Park egyik márványbarlangjában. Több különlegességgel is rendelkezik az állat, a többi között például négy pénisze van, de nincs ezer lába.

Egy eddig soha nem látott apró ezerlábút fedeztek fel a kaliforniai Sequoia Nemzeti Park egyik márványbarlangjában. Szakértőkhöz küldték az állatot, akik megállapították annak különlegességeit.

Az Illacme tobini nevű ezerlábú (a vonal 1 mm hosszú) Forrás: Paul Marek, Virginia Tech

Bill Shear és Paul Marek kiderítették, hogy nincs ezer lába, csupán 414, azonban 200 méregmiriggyel rendelkezik, valamint selyemkiválasztó szőrökkel. Az újonnan felfedezett ezerlábú különlegessége még, hogy

négy pénisszel rendelkezik.

A négy pénisz és a sperma bejuttatására szolgáló módosult lábak Forrás: Paul Marek, Virginia Tech

Az alig pár milliméteres új faj az Illacme tobini nevet kapta a barlangbiológus, Ben Tobin tiszteletére. Az állatnak ezen kívül bizarr kinézetű és rejtélyes funkciójú szájszerve van, valamint olyan páros fúvókái, amik védekezésre szolgálnak és ismeretlen eredetű vegyületet spriccelnek - írja az Origo.

Nyilatkozott a Teréz körúti robbantó édesanyjahttp://www.life.hu/news/20161025-nyilatkozott-a-terez-koruti-robbanto-edesanyja-elmondta-mi-tortent-a-gyerekeivel.htmlNyilatkozott a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjének édesanyja. Elmondta, mi történt a gyerekeivel. News--Gyászhír: Elhunyt a Big Brother sztárja - 57 éves volt!http://www.life.hu/news/20161024-pete-burns-a-big-brother-egykori-sztarja-szivrohamban-hunyt-el.htmlÚgy tudni, Pete Burns, a Big Brother egykori sztárja szívrohamban hunyt el. News--102 késszúrással gyilkolták meg barátjukathttp://www.life.hu/news/20161024-102-kesszurassal-megoltek-baratjukat-mert-unalmasnak-talaltak.htmlTúlságosan unalmasnak találták Jake Laskert, ezért 102 késszúrással brutálisan meggyilkolták őt. Az elkövető Max Peter Smith, akit Kyle Dumesny bujtott fel a rémséges tettre. 250 üzenetben tervezték meg a gyilkosságot. News--Levideózták a máltai reptéren történt légikatasztrófáthttp://www.life.hu/news/20161024-levideoztak-a-maltai-repulogep-balesetet.htmlLegalább öt ember vesztette életét a máltai repülőgép-balesetben. Egy katonai kisgép zuhant le a nemzetközi reptéren, a máltai kormány szerint francia határőrök utaztak a repülőn, ami a felszállás után nem sokkal lángba borult. News--Titokzatos módon hunyt el a fiatal párhttp://www.life.hu/news/20161024-titokzatos-modon-hunyt-el-a-fiatal-par-cameron-hulet-es-felesege-courtney.htmlMichigan-i otthonukban holtan találtak a fiatal házaspárra, a 28 éves Cameron Huletre és 20 éves feleségére, Courtney-ra. Haláluk körülményei azonban igen érdekesek. News--Apja gyerekkorában elrabolta a Teréz körúti robbantóthttp://www.life.hu/news/20161024-gyerekkoraban-sajat-apja-rabolta-el-a-terez-koruti-robbantot.htmlA Teréz körúti robbantónak hányatott gyermekkora volt, még a Csellengőkben is szerepelt, hiszen a saját apja elrabolta őt. Incze Zsuzsa az eltűnt gyerekekkel foglalkozó műsor producere ismeri a történetüket, könyvében is ír a család drámájáról. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.