Az anya elektromos kábellel fojtotta meg a saját gyermekét

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság szex após nagyapa anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megfojtotta 8 éves kisfiát az anya, majd a csatornába dobta, mert a gyermek rányitott, amikor ő az apósával szexelt. 30 év börtönre ítélték az olasz nőt.

Brutális gyilkosságot követett el a 28 éves Veronica Paranello: elektromos kábelekkel hidegvérrel megfojtotta saját 8 éves kisfiát. Ezután a gyermeket egy csatornába dobta, aki akkor még életben volt, de eszméletét elvesztette. Holttestére egy vadász talált rá véletlenül.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A nő azért oltotta ki gyermeke életét, mert az rájött, hogy anyja a nagyapjával szexel. A kisfiú édesanyját keresve nyitott rájuk aktus közben. A 28 éves nő ezután követte el a szörnyű tettet, mert félt, hogy a fiú elárulja őt. A rendőrséget maga az anya értesítette, nekik azt mondta, elvitte a fiát iskolába, de a gyerek nem tért haza. A történet azonban nem sokáig állt meg a lábán, ugyanis az iskolában közölték, a gyermek be sem ment, ezután terelődött a gyanú az édesanyára. A nő tettéért 30 év börtönbüntetést kapott, a férje pedig természetesen beadta a válókeresetet – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.