Öngyilkosságba kergeti a férfiakat egy 17 éves lány

Forrás: Twitter/Hanna -
öngyilkos lány öngyilkosság férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyenge, kitaszított, egyedülálló férfiakat szemel ki magának a 17 éves Hanna, aki megalázó dolgokat hajtat végre velük. A szeretet- és kapcsolathiányos pasik sok mindenre hajlandóak egy nő kedvéért. A lány játszik velük, végül öngyilkosságba kergeti őket.

Instabil pasikat szemel ki magának a 17 éves lány. Többnyire internetes játékok résztvevőiből választ, akiknek nincs senkijük, de éheznek a törődésre. Olyan gyenge férfiakat választ, akik bármit hajlandóak megadni neki. Hanna kedvéért rengeteg megalázó dolgot képesek végrehajtani, végül az öngyilkosságba taszítja őket.

Forrás: Twitter/Hanna

A lány nem is áltat senkit, Twitter-profilján világosan leírja, hogy durván bánik a férfiakkal, mert ők gyengék és nem érdemelnek jobbat. Kihasználja instabilitásukat, és megalázza őket, ebből merít erőt. A lány azt is kiírta, hogy mi a célja. "Szerintem a románc hülye dolog. Mindenki szakít, így, vagy úgy, de vége lesz a kapcsolatnak.

Az egyetlen módja annak, hogy megfelelően csináljuk, az az, hogy együtt leszünk öngyilkosok.

Szóval az az álmom, hogy megtaláljam a férfi páromat, akivel élvezhetjük az életet, majd együtt öngyilkosok leszünk" - olvasható Hanna oldalán. A fiatal lány nagyon sok olyan 'alanyt' talált már, akik bármire hajlandóak voltak érte, és addig nem áll le, míg öngyilkosságba nem hajszolja őket. A rendőrség már eljárást is indított ellene- írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.