Készülj fel! Ilyen idő lesz a hosszú hétvégén

Forrás: AFP/Ferenc Isza -
hétvége időjárás köd fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre hidegebb lesz az elkövetkezendő napokban, szél, köd és fagy is előfordulhat amellett, hogy felhők is lesznek bőven az égen!

Ma még változóan felhős időre számíthatunk, és van, ahol zápor is kialakulhat, erre főként a nyugati, északnyugati határszélen van nagy esély. Reggel 5 fok körül lesz a hőmérséklet, ami délután egészen 12 fokig kúszik fel. Szerencsénkre fronttal nem kell számolnunk. Pénteken azonban már párás lesz az idő, sőt még ködös is. Később a felhős és a napos időszakok váltják majd egymást, reggel 0 fok körül lesz a hőmérséklet, és néhol még fagyhat is. Délutánra felmelegszik az idő, 10 és 15 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Forrás: AFP/Ferenc Isza

Szombat a nap első felében erősen felhős lesz az ég, délután inkább már csak felhőátvonulásokra kell számítanunk. Futó zápor bárhol lehet. Az ÉNy-i szél sokfelé lesz erős. 11 és 17 fok között alakulhat a csúcsérték. Vasárnap sem lesz tiszta napsütés gyakran zavarják meg felhők a sugarakat, de legalább csapadékra nem nagyon kell számítanunk. A légmozgás mérséklődik, de még mindig lehetnek élénk széllökések. Csökken a hőmérséklet: 8 és 13 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők - írja a Köpönyeg.hu.

Szájjal kényeztette a férjét a násznép előtt: durva videó! http://www.life.hu/news/20161026-hazassag-szajjal-kenyeztette-a-ferjet-egy-no-az-eskuvon-video-az-esetrol.htmlEgy kínai házaspár igen bizarr dolgot talált ki, hogy a násznépet szórakoztassa. Mindezt persze a gyerekek előtt. NewsOrigoAz apa két gyerekével vetette magát a mélybe http://www.life.hu/news/20161026-az-apa-ket-kisgyerekevel-vetette-magat-a-melybe-a-kicsik-tuleltek.htmlKét kisgyermekével vetette magát a mélybe John Spincken New Jersey egyik hídjáról. Több mint 30 métert zuhantak, de csodával határos módon a gyerekek túlélték az esést, az apa viszont az életét vesztette. NewsOrigoTragédia! Meghalt a 11 hónapos, fejbe lőtt csecsemő http://www.life.hu/news/20161026-meghalt-a-kisfiu-akit-fejbe-lottek-a-11-honapos-csecsemo-elhunyt.htmlA hír mindenkit megrázott, hiszen pár nappal ezelőtt még arról lehetett olvasni, hogy a gyermek felébredt a kómából. News--Emma Morano 116 évével lett a világ legidősebb emberehttp://www.life.hu/news/20161026-az-olasz-emma-morano-116-evesen-lett-a-vilag-legidosebb-embere.htmlA legidősebb élő ember a világon az egyetlen, aki mindhárom évszázadban élt. A 116 éves Emma Morano szerint hosszú életének titka, hogy nyers tojást szokott enni, korán elalszik, és, hogy egyedülálló! News--Hoppá! Sikerült lefilmezni a fogtündért http://www.life.hu/news/20161026-fogtunder-cuki-video-keszult-az-edesapa-ezzel-akarta-meglepni-a-fiat.htmlDaniel Hashimoto ezzel a videóval biztosan elnyerte az év apája címet. A felvételt egyszerűen imádják az interneten. NewsThinkstockA sorozatgyilkos Bene László fegyverrel akar meghalnihttp://www.life.hu/news/20161026-bene-laszlo-a-skalas-gyilkos-fegyverrel-akar-meghalni.htmlNem engedték feltételesen sem szabadlábra Bene Lászlót, aki annak idején tettestársával, Donászi Aladárral követett el rablásokat és gyilkosságokat. A bűnöző csalódott, hogy továbbra is börtönben kell lennie. Több embert is megöltek, ő maga pedig fegyverrel a kezében szeretne majd meghalni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.