Igazi sztárfocisták között játszhat a magyar tinédzser, Csoboth Kevin

Forrás: Bama.hu -
Benfica focista sportoló Csoboth Kevin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal fiú három­ezer kilométerre lakik a szüleitől a messzi Lisszabonban. A tehetségét már több nagyobb csapat is észrevette, sőt több szerződést is ajánlottak neki. 

Kevin 16 évesen már a harmincötszörös portugál bajnok, Benfica akadémiáján tanulhat. A tinédzser több brazil és portugál sztárfocistával is találkozik naponta, így számos szakmai tanácsot kap a profiktól. Édesapja nagyon büszke a fiúra, aki már most megalapozta a jövőjét - írja a Bors.

Drádai Pál és Csoboth Kevin egy régebbi közös fotón Forrás: Bama.hu

"A fiam egy hétre előre megkapja a programját, tanórákkal, edzésekkel. Egyelőre nyelvi problémái vannak, de erősen dolgozik ezen. Egy német-portugál kéttannyelvű suliba jár, ahová busszal viszik-hozzák, majd irány a tréning. Teljesen önellátó lett. A legfontosabb, hogy tanul és fejlődik, de az első ebéd után például izgatottan hívott fel, hogy a nagycsapat együtt ebédelt velük, és a nap jelentős részét a sztárok is az akadémián töltik" - nyilatkozta a büszke szülő, aki azt is elárulta, hogy egy neves világmárka már egy több milliós szerződést is kötött a fiúval.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.