Kavart egy diákjával, tönkrement a tanárnő élete

Forrás: Thinkstock -
tanárnő vetkőztetés vetkőzés News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Beth Haglin hiába tudta, hogy nem szabad összejönnie egyik tanítványával sem, mégsem bírt ellenállni a kísértésnek. Így lassacskán elkezdett összeomlani a fiatal, csinos tanárnő élete. 

A kínos történetről az Elite Daily számolt be. Mary Beth Haglinnek az egyik, mindössze 17 éves diákja udvarolt. A tanárnő 23 éves volt, és bár tudta, hogy veszélyes vizekre evezett, nagyon imponált neki a 17 éves fiú kedves udvarlása. A fiú ostromát végül siker koronázta, és a tanárnő beadta a derekát.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Mindössze hat év volt közöttük a korkülönbség, de attól még nem lehetett eltekinteni a ténytől, hogy tanár-diák viszonyban vannak. Haglin állítólag elmesélte, tetszettek neki az olyan szövegek, hogy „Imádom, hogy olyan illatod van, mint egy pizzának, amiből mindig akarok egy szeletet”. A fiú azért mondott ilyeneket a nőnek, mert annak néha erős ételszaga volt, másodállásban ugyanis egy étteremben dolgozott.

A titkos viszonyukra hamarosan fény derült, a törvények szerint egyértelműen a nő a bűnös, hiszen hónapokig intenzív szexuális viszonyban volt egy fiatalkorúval.

A tanárnő szerint azonban ő az áldozat, hiszen már nincs állása, az élete összeomlott, és csak vetkőzni tud azért, hogy eltartsa magát. A fiatal fiút „pszichológiai preparátornak” nevezte, bár valószínűleg rossz szót használt, és predátort, vagyis ragadozót szeretett volna mondani.

Készülj fel! Ilyen idő lesz a hosszú hétvégénhttp://www.life.hu/news/20161027-a-hosszu-hetvegen-nem-lesz-felhotlen-ido-johet-a-fagy-es-a-kod.htmlEgyre hidegebb lesz az elkövetkezendő napokban, szél, köd és fagy is előfordulhat amellett, hogy felhők is lesznek bőven az égen! News--20 évig élt egy lyukban a 16 éves fiúhttp://www.life.hu/news/20161026-a-rendorok-veletlen-bukkantak-ra-szornyu-korulmenyek-kozott.htmlArmando de Andrade egy sötét, ablaktalan szobában élt 20 évet, ahová családja zárta be. A rendőrség ágyhoz kötve, alultáplálva talált rá. Viselkedéséből nem derült ki, hogy kábítószer hatása alatt állt-e, vagy csak a félelem miatt nem tudott megszólalni. News--Hoppá! Sikerült lefilmezni a fogtündért http://www.life.hu/news/20161026-fogtunder-cuki-video-keszult-az-edesapa-ezzel-akarta-meglepni-a-fiat.htmlDaniel Hashimoto ezzel a videóval biztosan elnyerte az év apája címet. A felvételt egyszerűen imádják az interneten. NewsThinkstockÚjabb plasztikai műtétre gyűjt pénzt a sokgyerekes szilikoncsodahttp://www.life.hu/news/20161025-ujabb-plasztikai-mutetre-gyujt-penzt-a-sokgyermekes-szilikoncsoda-amanda-love.htmlA 39 éves Amanda Love élete a plasztika: a skóciai Cumbernauld-ban élő nő nem dolgozik, hanem háziasszonykodik, és minden pénzét magára költi. Ruhák helyett azonban a műtétekért rajong. NewsOrigoÉlő adásban vallotta a férfi: megerőszakolta és megölte a 4 éves kislánythttp://www.life.hu/news/20161025-elo-adasban-vallotta-be-himmet-akturk-hogy-megeroszakolta-majd-megolte-a-szomszed-kislanyt.htmlAz egyik török tévéműsor, ami családi drámák feldolgozására specializálódott, egy négyéves kislány eltűnésének ügyét dolgozta fel. A felvétel közben megdöbbentő dolog történt.NewsOrigoUFO-t jeleznek a kiszivárgott biztonsági felvételekhttp://www.life.hu/news/20161025-ufo-t-jeleznek-a-kiszivargott-biztonsagi-felvetelek-az-oceanon-repult-at.htmlKülönleges felvételek kerültek elő egy igen bizarr tárgyról, ami az óceánt érintve kettéválik a levegőben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.