Hatvankét évesen meghalt Michael Massee

Forrás: Flamex -
gyilkosság halál Michael Massee Brandon Lee A holló (1994-es film)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatvankét éves korában hunyt el Michael Massee, aki A holló című film forgatásán egy fegyverrel súlyosan megsebesítette Brandon Lee színészt, aki később belehalt a sérüléseibe. Michael Massee soha nem tudta túltenni magát a szörnyű végkimenetelű baleseten.

Eleinte pincérkedéssel kereste a kenyerét Michael Massee, de csak azért, hogy közben építeni tudja a színészi karrierjét. A második filmje volt az A holló, aminek forgatása borzasztóan tragikus véget ért. Michael Massee színész kezébe fegyvert adtak, ami véletlenül elsült, és súlyosan megsebesítette Brandon Lee-t. Az esetet kivizsgálták, de nem találták bűnösnek a színészt, akit borzasztóan megviselt, hogy ha véletlenül is, de kioltotta egy ember életét. Egy évig nem is volt képes dolgozni a tragédia után, de saját bevallása szerint egészen soha nem tudta túltenni magát ezen a baleseten.

Michael Massee a Hetedik című filmben Forrás: Flamex

„Abszolút nem kellett volna ennek megtörténnie. Nem is az én feladatom lett volna a fegyver kezelése, amíg el nem kezdtük forgatni a jelenetet és a rendező közben változtatott rajta.

Ami Brandonnal történt, tragikus baleset volt...

nem hiszem, hogy valaha is képes lehetsz túltenni magad egy hasonló dolgon" - mondta Michael Massee egy 2005-ös interjúban. Akkor bírt először beszélni az 1994-ben bemutatott film forgatásán történt tragédiáról. Az egy év kihagyás után még rengeteg ikonikus filmben játszott, úgy mint a Hetedikben, az Útvesztőben, vagy éppen A bűn városa című produkcióban. Később főként tévésorozatokban tűnt fel. Halálhírét először Alain Delon fia, Anthony Delon hozta nyilvánosságra az Instagramon, amit később a The Hollywood Reporter is megerősített. A színész 62 évesen távozott az élők sorából, halálának oka egyelőre nem ismert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.